Szlendim ama mutlu deilim..

hilaal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
134
1
118
kızlar merhaba ;daha önce konumdan bahsetmiştim babam istemiyor diye..babam kabul etti eve geldiler tanışmaya kasım 18inde o akşam konuşuldu babam çok sinirlidir ve en son söylenicek lafı en başta söyler aklındaki soru işaretleri düzelmiştir diye düşünmüştük..sonra aradan zaman geçti 5 aralıkta istemeye gelsinler dedi o akşamı hyecanla bekledik hazırlndık falan babam çok gergin hersye sinirlenp duruodu o gün neyse akşam oldu geldiler..kahveleri pişirirken içerden bi ses yükseldi babam bağırıyor sen söylesin böylesin (daha önceden tanıyor) bi an anneside kayınvalidem bağırmaya başladı kimse bukadar kalabalıkta eleştiremz bizi dedi dedim tamam babam dicek kalkın defolun dicek onlarda kalkıp gidicek dedim bitti bu iş diye düşünrken annesi mutfağa geldi ağlayarak oturdu mutfakta kendini topladı geçti tekrar salona en byk amcam çağırdı babamı babam içerde sanki ben istemiyorum ama annesiyle kızım istiyo der gibi ver abi dedi..içeri geçtiler tekrar konuyu açtılar öyle yzükler takıldı çok üzülüyrum bu yaşananlara ağlaysım var kaç gündür kendimi sıkmaktan ağlıyamıyorum bile..sözlümün ailesi kesinlkle bunu hakedicek insanlar değiller utanıyorum konusurken emreyle..yüzük takıldı nihayetinde ama sanki öyle aramızda takılmış gibi hisettidiorum :gitme: var mı kızlar aranızda isteme günü böyle huzursuzluk yaşayan yoksa herkesin ki neşe içinde mi oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Babanız şöylesin,böylesin derken ne demek istedi?
Nereye kadar haklıdır?
Bilemem ama bir işe bu kadar sorunlu başlayarak hata ediyorsunuz..
İnşallah üzülmezsiniz..
Anlıyorum seviyorsunuz,seviliyorsunuz ama olmuyorsa da olmuyordur..
Şartları zorlayarak hem kendinizi hem karşı tarafı hem de ailenizi üzmeye hakkınız yok bence..
Şu soru işaretlerini çözmeye bakın bence..

Baban neden bunu yapmışki bir sebebi olmalı bence bunu yapması için illa hoşuna gitmiyen bir bildiği vardır..

neden böyle bir tepki werdi baban... bence konuşmalısın babanla ve kapatmamalısın babanı..sewdiğim erkekte olsa işin ucunda benim için babam daha önemlidir..koca çoktur ama aile bir kez olur..bence babanı kırma..istemiyorsa konuş ve arayı bulmaya çalış derim cnm

ozmn vermıyorum deseydi kalkıpta insanları o duruma düşürmeye hakkı yoktu

Eeeee zaten vermek istemiyordu babanız..
Sizin ve annenizin ısrarı ile he demiş belli..
İsteme sırasında da muhabbet bir yerlere gelince de patlamış belli ki..
Bence siz babanıza bahane bulmayın..
Kız evi naz evidir..
Onlar sizin üzerinize düşsün,gönlünüzü hoş etsin..

Utanılacak bir durum yok cnm..
Baban senin kötülüğünü istemez
Evet hoş olmayan bir durum olmuş...
Sorunun nedne kaynaklandığını öğrenip çözümleyin derim
Zira başda böyle sorunlar yaşamışsınız çok yıpranırsın nişanlılık döneminde.

çok kötü dakikalar geçirmişsiniz bunlar bence kolay unutulmaz yeri zamanı gelir başa kalkılır ..babanız bu kadar bagırdıysa vardır bi bildigi bence siz bi kere daha düşünün baştan yanlış sanki bi şeyler..

ya bence baban neden bööyle yapptı...aaba bişe biliyyo senin baban mutlulugunu ister yanii kulak vermek gerk byüklere...bide akrabanız anladıgım kadarıyla söözlünüzzz

Back