- 18 Haziran 2009
- 134
- 1
- 118
kızlar merhaba ;daha önce konumdan bahsetmiştim babam istemiyor diye..babam kabul etti eve geldiler tanışmaya kasım 18inde o akşam konuşuldu babam çok sinirlidir ve en son söylenicek lafı en başta söyler aklındaki soru işaretleri düzelmiştir diye düşünmüştük..sonra aradan zaman geçti 5 aralıkta istemeye gelsinler dedi o akşamı hyecanla bekledik hazırlndık falan babam çok gergin hersye sinirlenp duruodu o gün neyse akşam oldu geldiler..kahveleri pişirirken içerden bi ses yükseldi babam bağırıyor sen söylesin böylesin (daha önceden tanıyor) bi an anneside kayınvalidem bağırmaya başladı kimse bukadar kalabalıkta eleştiremz bizi dedi dedim tamam babam dicek kalkın defolun dicek onlarda kalkıp gidicek dedim bitti bu iş diye düşünrken annesi mutfağa geldi ağlayarak oturdu mutfakta kendini topladı geçti tekrar salona en byk amcam çağırdı babamı babam içerde sanki ben istemiyorum ama annesiyle kızım istiyo der gibi ver abi dedi..içeri geçtiler tekrar konuyu açtılar öyle yzükler takıldı çok üzülüyrum bu yaşananlara ağlaysım var kaç gündür kendimi sıkmaktan ağlıyamıyorum bile..sözlümün ailesi kesinlkle bunu hakedicek insanlar değiller utanıyorum konusurken emreyle..yüzük takıldı nihayetinde ama sanki öyle aramızda takılmış gibi hisettidiorum :gitme: var mı kızlar aranızda isteme günü böyle huzursuzluk yaşayan yoksa herkesin ki neşe içinde mi oldu
Son düzenleyen: Moderatör: