Szlemeli retmenlik kalkyor...

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
kızlar bugün gazetede okudum... haber aynen şöyle:

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENE MÜJDELİ HABER
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, "sözleşmeli öğretmenlik" uygulamasına son veriyor. Nimet Çubukçu'yu makamında ziyaret eden Türkiye Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Bakan,bundan sonra sözleşmeli öğretmen alınmayacağını, mevcut öğretmenlerin tamamının kadroya geçirileceğini söyledi. mevcut durumda 50bin sözleşmeli öğretmen var" dedi.

haydi bakalım, hayırlısı...

iyimi kötümü anlamadım.sözleşmeli olsam çok sevinirdim bu habere ama

sözleşmeliyi değilde ücretliyi kaldırsalar ya..

bu durumda bu sene sözleşmeli alınmıcakmı yaa, ucundan kıyısından sözleşmeye dokunurum belki diyodumda oda mı zorlaştı :)

evet ya sözleşmeye dokunmasalarda ücretliyi kaldırsalarda bizde geçsek ya görevimizin başına.
süründürüolar bizi.

Artık almamız gereken puan iyice arttı böylelikle arkadaşlar..
Sözleşmeli alımıyla biraz daha çok alım oluyor ve baraj puanları biraz düşüyordu..
Şimdi böyle bir durum olmayacak..
Anlaşılan benim 90+ almaktan başka çarem yok

Şükürler olsun... sonunda apoletli öğretmenlik bitiyor... ben hiç sözleşmeli çalışmadım ama sözleşmeli arkadaşlarımın tüm dertlerine tanık oldum.. şimdi de onlarla beraber seviniyorum...
bu arada kızlar ücretli öğretmenlik ile sözleşmelilik çok ayrı şeyler.. ücretli öğretmenliği çözmek için 40 yıldır çalışan yerinden doğrulamayan fosilleri emekli etmek gerek... :1hug:

ne olacakşimdi olumlu mu olumsuz mu ? nasıl tamamlanacak şimdi hiç bir şey anlamadım ben? sözleşmeli öğretmenler kendi bölümümiçin konuşursam 80 le filan giriyorlardı şimdi ne olacak kadrolulların puanlarını düşürecek o halde ? nasıl olacak bu iş 50 bin alacakmışda kpss den 90 ı kim alacak ?,!CADIARZU

bende anlamamışım aslında ama iyi haber diye yazdım valla. bugünkü posta gazetesinde okudum bende...

hakkaten 50 bini kadroya alınca biz napcaz..CADIARZU

Arkadaşlar bir seferde 50 bin kişi alınamaz kadroya..
Zaten bakan aşamalı olarak kadroya geçireceğiz demiş..
Örneğin, en çok çalışanlardan başlayarak, yavaş yavaş kadroya alınabilirler..

bende anlamamışım aslında ama iyi haber diye yazdım valla. bugünkü posta gazetesinde okudum bende...

hakkaten 50 bini kadroya alınca biz napcaz..CADIARZU

kzlar size bir şey olacağı yok. sözleşmeli alınmayınca ihtiyaç kadar kadrolu alınacak.
puan da yine sözleşmeli puanına düşecek. birileri ağustosta sözleşmeli alıp, şubat atamasında o aldıklarını kadroya geçirip bakın ne çok öğretmen alıyoruz diye milleti kandırıyordu artık kandıramayacaklar.

kadrolu puanları sözleşmeli puanlarına kadr inerse işte o zaman kötü... belki girebileceğiz atanacağız ama bu sefer kesinlkle illere dağıtacaklar , yada ilk kadrolu atanan maaşları inecek ayy bilemiyorum yaaa ne yapıcaz biz bu konuda

canım benim maaş falan düşmez korkma, o kadar kolay değil maaş düşürmek.. :roflol: e zaten illere dağıtacaklardı canım sen ne sandın ilk atamada İstiklal Caddesi'ne atanacağını mı :1hug:

canım benim maaş falan düşmez korkma, o kadar kolay değil maaş düşürmek.. :roflol: e zaten illere dağıtacaklardı canım sen ne sandın ilk atamada İstiklal Caddesi'ne atanacağını mı :1hug:

ne alakası var hanımefendi siz beni cahil biri mi sanıyorsunuz? istanbul içine atanan ,lk girişlerinde çoğu arkadaşım var canım ... biz burda bu konuyla ilgili yorumlarımızı sunuyoruz... sizinde kişilere değil de konulara yönelik yorumlar yapmanız daha verimli olacaktır şüphesiz...

ben sözleşmeli olarak çalışıyorum.. müdürüm seminer döneminde sizleri kasıma kadar kadroya geçirecekler dedi...

son durum nedir hiç bir yerde net bilgi bulamıyorum ben ... bir de bugün altyazı olarak yarısını okuyabildğim bir habere rastgeldim fen edebiyat fak. bazı bölümlerinden formasyonsuz öğretmen alınacakmış biyolojiyi gördüm ama diğer bölümleri göremedim bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

cerenora katılıyorum.. ihtiyaç kadar öğretmen alınacak yani sözleşmeli puanına kadar düşer puanlar ama alınanlar kadrolu olacak yani iyi haber kızlarzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…