Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss saç boyası hakkında soru

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar iyi akşamlar benim size bir sorum var şu syoss saç boyasını hiç kullanmadım kullanmadığım için olsa gerek nasıl olduğunu merak ediyorum.fazla merak iyi değil derler. Hüsran yaşamamak için size sormak istedim.iyi bir boyamı saçı yıpratıyormu renk sonucunu merak ediyorum.renk tonu fark iyimi falan bilgi verirseniz sevinirim.şimdi bir alana bir bedava kampanyasıda var 2 si birlikte 11milyon küsüratıda var.

1 alana 1 bedava diye kampanyası mı varmış aa ne kaa güzel
Saçları uzun olanlar için süper bir kampanya bence.
Ben de merak edip araştırmıştım syoss'u ama kimi çok güzel oldu renk tam tuttu diyor, kimi ise saçımı yaktı renk şöyle oldu böyle oldu tutmadı diyor.
Tam net bir sonuç bulamadım ben, umarım sen bulursun da bizde görüp bilgileniriz.

Canım ben syoss kullandım hem de 2 kere ve çok da memnun kaldım 6.7 sini kullandım... Son derece hoş ama tabi ben böyle dedim sen beğenmeye bilirsin ben fikrimi söylemek istedim sadece :)

benimde gittiğim her yerde karşıma çıkıyor renkleride çok hoş ama işte tutarmı tutmazmı insan teretdütte kalıyor.inşallah cevap yazarlarda bilgileniriz.

Canım ben syoss kullandım hem de 2 kere ve çok da memnun kaldım 6.7 sini kullandım... Son derece hoş ama tabi ben böyle dedim sen beğenmeye bilirsin ben fikrimi söylemek istedim sadece :)

rengi peki istediğin gibi oldumu benim için rengin tutması önemli

tatlım kutunun üstündeki renk neyse o çıkıyor :) sana resim koyacağım :)Eki Görüntüle 483702 Eki Görüntüle 483704

vavvv bayıldım saç rengine tam benim sevdiğim renklerden bitanesi bende syossun küllü kahve ve açık kahve tonları var onları beğendim.kendi saç rengimi tarif edecek olursam gölgede koyu güneşte altın parıltılı kahveyi andırıyo içinde sarı parlaklıkları var ama çok değil istediğim şey saçım yine kahve kalsın yanlız sarıları daha belli olsun gölgede bile sarı sarı doğal bir görüntü oluşsun istiyorum kaşlarımda koyu renk ama simsiyah değil koyu kumrala benziyor. ten rengim açık renk buğdayla beyaz karışımı sizce hangi renk boyamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

tatlım saçının önceki boya numarası ne ? Çünkü boya boyayı açmaz ... Eğer tanıdık bir kuaförün varsa ondan fikir almalısın :) Yoksa sa şu anki saç rengini sor öğren ona göre boya bakalım sana :) Bu arada çok teşekkür ederim canım benim :)

en son 6.34 altın kumrala boyamıştım garnier ile boyamadan önceki hali sarı kahveydi açıcıyla elde etmiştim sonra çeşitli boyalarla boyadım kumral,tarçın bakır,karamel sonucunda koyu küllü kumral gibi bir renk oldu ama aralarda hafiften karamel yansımalar vardı ala bula olmuştu bende her yeri eşit olsun diye tekrar boyama kararı aldım en son altın kumrala boyadım 2,3 ay geçti saçım şuan syoss 4.1 kahve resimdeki gibi bal kahveyi çok beğendim acaba tutarmı küllü kahve küllü açık kestane bunlar tutarmı acaba

Tatlım 4.1 çok koyu çıkar yaa

Tatlım 4.1 çok koyu çıkar yaa

benim seçtiğim renklermi koyu tutar. yoksa hiç birimi tutmaz.ne yapmalıyım sizce açıkcası kuaförlere güvenemiyorum saçımın yanmasından ve boyanın tutmayıp devamlı boya yaparlar diye tereddüt ediyorum.annemden dolayı hep evde boyamaya alıştım kuaförlere karşı güven problemi yaşıyorum saçımı hep yamuk kesiyolar.herkez aynı değil tabiki bana denk geliyor galba saç kesimi için kaş falan gidiyorum ama boya için hiç gidesim gelmiyor açıkcası

Resim atmayı denedim gitmedi gerekte kalmadı eşim saçımın rengini çok beğendini söylüyor.vaz geçtim belki daha sonra boyar sizlere resimde atarım çok teşekkür ederim hepinize

eşin beğeniyorsa ve beyazın yoksa boyamamak en güzeli. ben 25 yaşındayım ve saçım malesef beyazlarla dolu. bayramdan once boya yapmam lazım, bir haftadır forumda kumral renklerle ilgili araştırma yapıyorum, syoss un kumralını alıp almamakta kararsız kaldım. suan bir boyayan olsa hemen boyucam cesaret edemiyorummm

Ah arkadaşım bende kumral boyamayı çok istemiştim vaz geçmek zorunda kaldım.baktımki olmuyor aradım taradım forumlarda yok sadece saçı sarı ve kumrala yakın renklerin kumrala boyaya bikdiklerini okudum.dedim sen vaz geç enisi bende saçım şuan kestane orta koyulukta bende biraz rengi açık renk olsun bi kaç ton diye ama oda olmuyor. eşimde saç boyatmama çok karşı ne yazıkki kendi saç rengimi hiç görmedi saçımı 16 yaşımdan beri boyuyorum.saçımda 5 tel falan beyaz var diplerde başımın üstünde yani boyamama çokta gerek yok ama birkere boyayınca aktığı zaman saçta tenk farklılığı oluyor kötü görünmesin diye mecbur boyuyorum.

Arkadaşlar burası saç boyaları ile ilgili sayfa saç boyamayla ilgili sayfa olduğundan size bir haberim var bence bu aralar saç boyalarına bir göz atın kampanya dönemindeler her boya yanında hediyesi var kimisi 2 boyayı tek fiyata veriyor kimisi krem veya şampuan saç kremi falan bence boya alırken bu fırsatlarıda kaçırmayın ramazan alışverişlerinizi yaparken boyalarada bir göz atın derim sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…