- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Canım ben syoss kullandım hem de 2 kere ve çok da memnun kaldım 6.7 sini kullandım... Son derece hoş ama tabi ben böyle dedim sen beğenmeye bilirsin ben fikrimi söylemek istedim sadece :)
tatlım kutunun üstündeki renk neyse o çıkıyor :) sana resim koyacağım :)Eki Görüntüle 483702 Eki Görüntüle 483704
vavvv bayıldım saç rengine tam benim sevdiğim renklerden bitanesi bende syossun küllü kahve ve açık kahve tonları var onları beğendim.kendi saç rengimi tarif edecek olursam gölgede koyu güneşte altın parıltılı kahveyi andırıyo içinde sarı parlaklıkları var ama çok değil istediğim şey saçım yine kahve kalsın yanlız sarıları daha belli olsun gölgede bile sarı sarı doğal bir görüntü oluşsun istiyorum kaşlarımda koyu renk ama simsiyah değil koyu kumrala benziyor. ten rengim açık renk buğdayla beyaz karışımı sizce hangi renk boyamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
tatlım saçının önceki boya numarası ne ? Çünkü boya boyayı açmaz ... Eğer tanıdık bir kuaförün varsa ondan fikir almalısın :) Yoksa sa şu anki saç rengini sor öğren ona göre boya bakalım sana :) Bu arada çok teşekkür ederim canım benim :)
en son 6.34 altın kumrala boyamıştım garnier ile boyamadan önceki hali sarı kahveydi açıcıyla elde etmiştim sonra çeşitli boyalarla boyadım kumral,tarçın bakır,karamel sonucunda koyu küllü kumral gibi bir renk oldu ama aralarda hafiften karamel yansımalar vardı ala bula olmuştu bende her yeri eşit olsun diye tekrar boyama kararı aldım en son altın kumrala boyadım 2,3 ay geçti saçım şuan syoss 4.1 kahve resimdeki gibi bal kahveyi çok beğendim acaba tutarmı küllü kahve küllü açık kestane bunlar tutarmı acaba
Tatlım 4.1 çok koyu çıkar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?