Saç Rengi ve Saç Boyama syoss mu ? palette mi?

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
arkadaşlar lütfen yarım edin bana 2.kere saçımı palette altın karamele boyadım ama çok az açıldı rengi syoss daha mı güzel ve kaçıncı boyada iyice açılır rengim lütfen yardımmmm

Valla canım en kalıcısı Palette diye biliyorum.Bende daha dün Palette altın parıltılı toffi 7-65 ile boyadım saçımı, öncesinde açık ve canlı bir sarıydı, karamel olur sanıyordum fakat daha çok küllü sarı gibi oldu. Yaklaşık 40 dakika falan da tuttum. Syoss alıcaktım onun karameli daha güzeldi sanki,aldığım yerdeki kadın pek önermedi bende korktum almadım.

syoss boyayla dün boyadım hiiç memnun kalmadım rengi iyi tuttu sankide bi matlaştı elekriklen di bi acayip oldu kırık saçlarım daha belirgin çıktı gerçi ben altın kahveyle boyadım

renge göre değişir ama altın karamelde kesinlikle syoss diyorum. palette gibi orealdan açılmış renk gibi yapmıyor saçı, ayrıca saçıma çok iyi geldi daha sağlıklı ışıl ışıl yaptı saçımı:)
normalde market boyası asla kullanmam, tavsiyelere uyup denedim ama iyi ki de denemişim diyorum.
ama renk kalıcılığı konusunda bi igora bi majiral değil.. yine de paletteden iyidir hepsi schwarzkophun ama en ucuz tüp boyası bital bile paletteden daha kalıcı

syoss denicem bu sefer ..altın karamel...
arkadaşlar boya konusunda deneyimli olanlara sormak istiyorum saçımın böyle kutudaki gibi olması için başka boyada karıştırmalımıyım..?

ben her ikisindende kullandım ve oldukça ii ikiside ..zaten her ikiside aynı swarzgof un..karamel palettede dore yansımalı altın parıltılı oldugundan..syos daha biraz daha sarı yansımalı....ilk sefer için biraz açık sarı karıştıra bilirsin. ..palette boyamışsın zaten onun doreligini dengeler gibime geliyor..sonra 2-3 sefer daha boyayınca oturur sankı.

syoss denicem bu sefer ..altın karamel...
arkadaşlar boya konusunda deneyimli olanlara sormak istiyorum saçımın böyle kutudaki gibi olması için başka boyada karıştırmalımıyım..?

başka boya değil de tavsiyem syossu içinden çıkan oksidanla değil de 9'luk oksidanla kullanman:) içinden çıkanla kullanırsan pek bi açıcılığı olmuyor istediğin 1-2 ton açıklıksa syoss altın karamel 9luk oksidanla yeterli olacaktır

dün hobiden saç uzmanından syoss altın karamel aldım zorlaa..ever zorla verdi neymiş koyu yap diyor istemiyorum diyorum sinir etti beni..
hayatımda ilk defa boya alırken mudahale edildiğini gördüm ..altın karamel alma saçn açılmaz saçında kaç renk var senin halbuki saçımda 1 renk var arkadaşlar ve kestaneden çok açıldı boyadıkça altın karamel..kıza bir türlü anlatamıyorum neyse zar zor verdiği gbi 6lıkla boya 9luk olmaz diye diretti alamadım..syoss 6lıkla boyucam 1 hafta sonra bakalıminşallah bayağı açılır da direk o kıza gitcem nabeerrr demeye

kesinlikle syoss diyorum 2 kere palette ile boyadım kupkuru yapıyo saçlarımı asla.. canım bende 1 haftaya kadar syoss altın karamele boyuyacammm cok iyi bence ben memunum

bende altın karamel ile boyuyacam su an sacının rengi nee

şu an saçımın rengi altın karamelin 1 ton koyusu..
9luk oksidanlamı boyucaksınız..
sizin saçınız ne renk..evet palette saçımı sert yapıyor dedim külliyen yalannn diyor uzatarak..çatlak bir kadına denk geldim

benim sçalarım bakır acaba üzerine olur muu:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…