• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Küllü Kahve ?

RockYourBody

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
19
0
36
İstanbul
saçlarımı kahveden sonra palette yoğun açcıyla açtım çok güzel bir karamel oldu fakat syoss küllü kahve var elimde, boyasam koyu mu tutar açıkmı acaba bilemedim kızlar yardımcı olurmusunuz =( :59:

rockyourbody elindeki renk koyu bir renk düz kahve olsa boya diyecektim ama küllü kahve olduğundan saçını iyice koyultur değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa bir arkadaşına hediye et o boyayı en iyisi karameli beğenmediysen sarıya kadar açabilirsin saçının rengini böylede bir olanağın var hemde igora royal de 10 dakikada açan seri var orada çok güzel sarılar gördüm kendime bakıyordum sanada bir öneride bulunayım dedim

benim saçlarımdada kızıllık var ama ben yoğun bi kızıl istiyorum bi türlü kızılı tutturamıyorum ne yapmalıyım acaba:))[/QUOTE

ben şöyle yapmıştım:) bir kutu palette sonbahar kızılı+1 tüp selective rosso kızıl yoğunlaştırıcıyı karıştırmıştım gayette yoğun bir kızıl olmuştu saçımın rengide karamel sarı gibi bişeydi ama saç rengin koyuysa boyadan çıkan o oksidan varya onun yerine %9 luk olanını alırsan güzel bir kızıl elde edersin

rockyourbody elindeki renk koyu bir renk düz kahve olsa boya diyecektim ama küllü kahve olduğundan saçını iyice koyultur değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa bir arkadaşına hediye et o boyayı en iyisi karameli beğenmediysen sarıya kadar açabilirsin saçının rengini böylede bir olanağın var hemde igora royal de 10 dakikada açan seri var orada çok güzel sarılar gördüm kendime bakıyordum sanada bir öneride bulunayım dedim

çok sağol canım:81: peki ben oksidasyon suyundan bitane daha alıp boyaya karştırıpta boyasam nasıl olur sence?

sysosun fındık kabugunu aldım boyadım bugün saçım çikolata kahveydi fındık kabugu cok güzel oldu aslında bu boyayı ilk kez aldım cok parlak ve saglıklı gösterdi yumuşacık da oldu..küllü kumralı da hoşuma gitti ama kararsız kaldım..tavsiye edebilirim bi de hacim veren sampuanını ve saç kremini de aldım boya sonrası kullandım belki parlaklık ondandır..

sysosun fındık kabugunu aldım boyadım bugün saçım çikolata kahveydi fındık kabugu cok güzel oldu aslında bu boyayı ilk kez aldım cok parlak ve saglıklı gösterdi yumuşacık da oldu..küllü kumralı da hoşuma gitti ama kararsız kaldım..tavsiye edebilirim bi de hacim veren sampuanını ve saç kremini de aldım boya sonrası kullandım belki parlaklık ondandır..

ne güzel canım sevindim :) bende küllü kahvenin koyu tutmasından korkuyorum şuan saçım karamel oldu boya hala elimde kararszım :(

çok sağol canım:81: peki ben oksidasyon suyundan bitane daha alıp boyaya karştırıpta boyasam nasıl olur sence?
ben bir keresinde 6.7 çikolata kahve boya almıştım kolestonun koyu çıkar korkusuyla %9 luk oksidan aldım ammavelakin sadece 1 ton kadar açık tuttu ama işte yinede koyuydu keşke yapmasaydım dediğimi hatırlıyorum ama değiştiremiyorsan şunu dene 9.1 numara boya al hatta bulabilirsen 10.1 al 5.1 le ikisini karıştır canım 5.1 için %9 luk oksidan alman gerekiyor tabi bu şekilde koyu çıkmayacaktır inşallah ben yapmıştım oldu umarım sendede olur

ben syoss küllü kahve boyadım canım saçım kumral tonundaydı.ilk boyadaığımda çok koyu oldu koyu kestane gibi bişeydi sonra giderek açıldı yıkadıkça koyu kumrala döndü.bak burda ilk yıkamadan sonraki hali http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/468317-syoss-51-kullu-kahve-merak-edenlere.html sende açıcıyla açtığın için muhtemelen akıcak güzel bir kahveye dönebilir zamanla ama mutlaka koyulaştırıcak yani.

evet senin konunada göz atmştım oradan cesaret geldide aldım sendeki renk çok hoş olmuş güle güle kullan :16:

ben bir keresinde 6.7 çikolata kahve boya almıştım kolestonun koyu çıkar korkusuyla %9 luk oksidan aldım ammavelakin sadece 1 ton kadar açık tuttu ama işte yinede koyuydu keşke yapmasaydım dediğimi hatırlıyorum ama değiştiremiyorsan şunu dene 9.1 numara boya al hatta bulabilirsen 10.1 al 5.1 le ikisini karıştır canım 5.1 için %9 luk oksidan alman gerekiyor tabi bu şekilde koyu çıkmayacaktır inşallah ben yapmıştım oldu umarım sendede olur

aynen bende bugun gittim syoss 9.1 küllü sarı yı aldım küllü kahve ile küllü sarıyı karıştırıcam acaba nasıl bir renk vericek : ) inşallah değer

kızlar bende bugun syoss küllü kahveye boyadım.boyadığım zaman anladım koyu olduğunu o yüzden 3 defa beyaz sabunla yıkayıp biraz akıttım:)şimdi rengi kutudakinden birazcık koyu ama küllülüğünü göremedim.güneşte nasıl olur onu da yarın görücem.matlaştırma konusunda da biraz matlaştı gibi ama sabundan da olabilir o yüzden bişey yazamıyorum:/parlaklığı güzel bence.size tavsiyem istediğiniz renkten 1 ton açığını almanız.zamanla akıp kutudaki renk olursa burdan yine bildiricem

$dsffsfsdfsdfsdf.jpg
ben bu renge boyayalı 3-4 ay oldu.. sonuç böyle.. ben beğendim tavsiye ederim:31:

ben syoss kullu kahveyle palette koyu kumralı karıstırdım cok tatlı bırenk oldu

Son düzenleme:
Back