Saç Rengi ve Saç Boyama syoss karamelll yardım....

sevgi_6101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
221
3
46
İstanbul
slm kızlar , ben 1 ay once sacımı oryalle actırıp kızıla boyattım. saclarım yıpranmadı fazla ve ben bakımımı ıhmaletmedım tabıkı ... sımdıye kadar sacımı baya bı yıkadım ve 1 cm dıpten kendı saclarım geldı. bu arada sıyah sac rengım.. sımdı sacımı acık karaml ıstıyorum. sacımın yıne acılmasımı lazım.. ???? yoksa dpler zaten kendı rengım. boyalı taraflarda malum aktı bayaa rengı.. su syoss altın karamele boyasam tutarmı yusek volum oksidan kullanarak?????

Canım kızıldan donmen zor ben sarıdan bile tam donemedim karamele.Saçlarım orıyel roflesıydı 4.kez boyadım hala kapanmadı uçlarım ama iyi tam tonu tuttrmak için küllü renklerden başladım yavaş yavaş kumrala sonrada açık karamele dondum bıraz zaman alır ama bi kaç ay içerisinde tutar.Bende syoss karameli aldım acık sarıyla karıştırıcam 2 haftaya kadar boyarım buyuk ıhtımal.Ama hızlı açılsın ıstıyorsan kumrala geçerken oksıdanı yukselt yuzde 9 onlanla yap ki açılmaya başlasın

valhala
sanırım tutmaz canım..çünkü saçların kızıl ve dipler siyah..önce açıp sonra boyaman lazım bence...

tesekkurler kızlarr kullu kumral benımde kafamda ama sonra sacı acayım derken daha koyu olmasın... ondan korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…