Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Fındık Kahve

liilith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
261
4
68
İstanbul
Kızlar şimdi şöyle anlatıyım benim saçlarım açık renkti daha sonra ben voila cappuccino 5.8 boyadım ve mahvettim açık saçlarım oldu koyuu renk ve beyaz sabunla yıkadım papatya yaptım bi türlü açılmadı bu fotografı buldum rastgele konularda gezerken daha sonra Syoss boyayı farkettim sitesine girip baktığımda Fındık kahve ile bu fotoğraftaki saçların aynı olduğunu anladım yani benim istediğim renkte tam anlamıyla bu. Bu renk kullanan var mı? Ben 3-4 gün sonra boyamayı planlıyorum fikirlerinizi almak istedimm
Eki Görüntüle 249453

Son düzenleme:
tatlım bu boyayı kullanmadım ama 5.8 boyamışsın daha önce bu boyada da 5.8 yazıyor ve istediğin renkten koyu tutacaktır

cnm bende bu boyayı merak ediyorum kutuda güzel duruyor aslında tam istediğim renk ama hep daha koyu tutar biliyorsun bence içine yarım tüp açık kumral karıştır istediğin renk olacaktır :26:

tatlım bu boyayı kullanmadım ama 5.8 boyamışsın daha önce bu boyada da 5.8 yazıyor ve istediğin renkten koyu tutacaktır

evet bende ona takıldım şimdi ama benim daha önce yaptığım kutunun üzerindeki renkte bununla farklıydı markadan
markaya fark var sanırım numaralarda onlarla ilgili pek bişey bilmiyorum (
kutu üzerindeki bu ama çok şikayet almış zaten internetten baktığımda her sitede şikayet var daha koyu diye

cnm bende bu boyayı merak ediyorum kutuda güzel duruyor aslında tam istediğim renk ama hep daha koyu tutar biliyorsun bence içine yarım tüp açık kumral karıştır istediğin renk olacaktır :26:
en iyisi boyayı karıştırıp boyamak o zaman

---------
Çok teşekkürler :))
Yapınca yazarım

Zaten boyalar üzerinde ki gibi tutmaz ki hep bir iki ton kokuyu tutar hele ki bu voila ise

Kızlar ben boyadım ama önce saçlarımı açtım çünkü koyu kahveydi ve boya tüpünün içine biraz daha açıcı koydum ve gerçekten çok doğal bi kahverengi oldu :)) biraz geç yazabildim ama vaktim olursa mutlaka fotoğraf eklicem

1 ad 6-7 altın bal içine 1/4 5.8 fındık kahve karıştırırsan belki bu rengi elde edebilirsin.
çünkü olduğundan daha koyu tutuyormuş.

Eklentiler

• $SYOSS_6.7_ALTIN BAL.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 752
  • $SYOSS_5.8_FINDIK KAHVE.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 1.255

merakla bekliyoruz resimlerini

slm arkadaşlar bende loreal fındık kahwesi aldım henüz boyamadım acaba aranızda kullananlar warmı?? saçlarım şuan karamel+kahwe köpüğü karışımı bi renkte acaba koyu olur mu fındık kahwesi ??????????

ne yaptın canım boyadın mı saçlarını
resmini yollasana,, bende boyamak istiyorum o renge,,bakayım nasılmış

slm bnde aranıza yenı katıldım saclarım sarıydı sonra küllü kumral boyadım yeşilimsi oldu sonra palette 5.0 fındık kahvesı aldım sonra gordugume ınanamadım bıldığınız koyu kestane hatta sıyaha yakın dıebılırm tabı senelerdır sarıya alıstıgım için kendımı cok tuhaf hıssettım 2 hafta oldu boyayalı hala akıo boya sımdı bıraz kızılımsı gıbı tuhaf bı renk oldu sıze sorum hemen boyayım mı yoksa bı 2 hafta daha duruyummu bırde bn bole dogal kumral yada acık kahve ıstıorum sızce ne renge boyatabılırım küllü kumral yada kumral boya alsam olur mu? tabı bnm aldıgım boya kutusunun üstünde acık duruodu sımdı netten baktım aynı marka aynı numara baska bı koyu renk var ıkısnıde bakın istersenız foto koymasını daha ogrenemedım )

Son düzenleme:
syoss boya koyu tutmuyormuş aksine açık renkleri saç rengini açıyor forumdada okudum bende açk renk olucak diye korkdum açıkcası renk açma özelliği var sanırım ama 5 no ile boyamayın genede 6 7 tonlar her zaman idealdir bir arkadaşım saçını 6 no ile başladı 7 8 diye devam eetirdi sonra gene 6.7.8 diye devam ediyor saçı koyulaşmıyorda bu yönteminden memnun yani saça kat kat aynı renk sürmek gittikçe koyultur ton atlatarak gitmek en mantıklısı

hımm tsk ederim bilgin için peki birsey daha sorucam sacım akıo ve guneste bakınca hafif kızılımsı parlıo kumral boyasam acık kumral mı ıı olur küllü acık kumralmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…