Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben altın kahveyi 3 aydır çok severek kullaniyorum. SYOSS çok güzel bir boya cildini gözünü yakmıyor boyarken yüzünde yanlışlıkla boyadigin yerler ıslak mendille kolayca çıkıyor rahatsız edici bi kokusu da yok. Renk kutudakiyle aynı oluyor. Benim rengim giderek acildi hatta herkes cok beğendi ama ben daha canli renklere alistigimdan sıkıldım hemen bakır yapicam :) ama bu rengi begendiysen kesinlikle tavsiye ederim foto ekliyorum alta ilk boyama sonraki hali şimdi kutudaki gibi aynı. Yardımcı olur umarım foto
Merhaba ben altın kahveyi 3 aydır çok severek kullaniyorum. SYOSS çok güzel bir boya cildini gözünü yakmıyor boyarken yüzünde yanlışlıkla boyadigin yerler ıslak mendille kolayca çıkıyor rahatsız edici bi kokusu da yok. Renk kutudakiyle aynı oluyor. Benim rengim giderek acildi hatta herkes cok beğendi ama ben daha canli renklere alistigimdan sıkıldım hemen bakır yapicam :) ama bu rengi begendiysen kesinlikle tavsiye ederim foto ekliyorum alta ilk boyama sonraki hali şimdi kutudaki gibi aynı. Yardımcı olur umarım foto
unutmayalımki her zaman boya yapmadan önce hayal kırıklıgına ugramamak için zemine dikkat etmemiz gerekir. altın kahve mükemmel bir ton olmakla birlikte , ışıkta göz yanılgısı yaparak hafif bakır parlayabilir. saçınızın su anki tonunu yazarsanız uygun olup olmadıgını söyleyebilirim