• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altin kahve ?

dilyar

bitanecik kizim
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
817
36
98
syoss altin kahveye(6-7) saclarini boyayan varmi? nasil güzel bir renk mi? altin kahvede turunculuk varmi?

cevaplar icin simdiden tesekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba ben altın kahveyi 3 aydır çok severek kullaniyorum. SYOSS çok güzel bir boya cildini gözünü yakmıyor boyarken yüzünde yanlışlıkla boyadigin yerler ıslak mendille kolayca çıkıyor rahatsız edici bi kokusu da yok. Renk kutudakiyle aynı oluyor. Benim rengim giderek acildi hatta herkes cok beğendi ama ben daha canli renklere alistigimdan sıkıldım hemen bakır yapicam :) ama bu rengi begendiysen kesinlikle tavsiye ederim foto ekliyorum alta ilk boyama sonraki hali şimdi kutudaki gibi aynı. Yardımcı olur umarım foto:46:

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Merhaba ben altın kahveyi 3 aydır çok severek kullaniyorum. SYOSS çok güzel bir boya cildini gözünü yakmıyor boyarken yüzünde yanlışlıkla boyadigin yerler ıslak mendille kolayca çıkıyor rahatsız edici bi kokusu da yok. Renk kutudakiyle aynı oluyor. Benim rengim giderek acildi hatta herkes cok beğendi ama ben daha canli renklere alistigimdan sıkıldım hemen bakır yapicam :) ama bu rengi begendiysen kesinlikle tavsiye ederim foto ekliyorum alta ilk boyama sonraki hali şimdi kutudaki gibi aynı. Yardımcı olur umarım foto:46:

cok tesekkür ederim cevabin icin. :71: gercekten cok güzel görünüyor. yakismis sanada cildine güzel gitmis. :34:
en kisa zamanda deneyecegim bu rengi :52:

boyamadan önceki saç rengin neydi yani zeminin ?

boyamadan önceki saç rengin neydi yani zeminin ?

unutmayalımki her zaman boya yapmadan önce hayal kırıklıgına ugramamak için zemine dikkat etmemiz gerekir. altın kahve mükemmel bir ton olmakla birlikte , ışıkta göz yanılgısı yaparak hafif bakır parlayabilir. saçınızın su anki tonunu yazarsanız uygun olup olmadıgını söyleyebilirim

Altın kahveden önce loreal excellence 6.3 boyuyordum. Ama loreal 1 ton koyu cikiyor 5.3 kutusundaki renge daha yakındı diyebilirim.

Back