• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss 8-6 açık kumral

yelizdumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
87
1
48
Eskişehir
Kızlar merhaba :) Size bir şey danışmak istiyorum, eşimin kız kardeşi bir süre biz de kalıcak, ben de süse püse boyaya meraklıyım...benden özendi saçını boyamak istiiyor ama benim gibi siyaha değil :) kozmetikçide boyalara şöyle bir bakarken syossun açık kumralını gördük rengi çok güzel görünüyor...acaba bunu deneyen var mı ??? güzel yorumlarınızı bekliyoruz :))

fotosu da bu :) xxxxxx

mutlu günleer :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kumralını denemiştim denediğim en kötü kumraldı
ne renk ne ışıltı ne bişi okdrda heveslenerek almıştım

:21::1:
evet boya boya değil ki bence en iyisi koleston loreal de kullandım ama kolestondan asla vazgeçmem
bence bellı baslı urunlerr markalar dısına cıkma wella kolston , loreal den sasma yanlız loreal castıngın bı sorunu var boyasız sacta ılkboyamada super ama sonra 2 - 3 boyamada aynısı bırturlu olmuyor ama saclar yumusascık oluyor ben bu ıkı markadan vaz gecmem

garnierın yeni çıkan boyasını aldık parlak koyu sarı 8 numra... bizim buraya (eskişehir)dağıtımının hemen yapılması çok güzelmiş ya bi kozmetikten aldım...deniycez bakalim .. rengini xsöylerim sizlere kızlar

ben syoss un kumralını kullanıyorum memnunum açıkcası ama ilk boyamada hemen açmıyo zamanla artık. loreal casting kesinlikle almayınn

Bende merak ettim garnier in koyu sarısı nasıl oldu? Saçımın rengini biraz açıp sonra kızıla dönmeyi planlıyorum :)

saçınızda değişiklik ve açılma istiyorsanız bence altın karameli deneyin syoss 8.7 ben denedim kutudakine çok yakın ve güzel bir ton olmuştu..

Back