Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss 8.4 karamel kumral deneyen var mı?

dogaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
757
17
118
İstanbul
Merhaba,
bir süredir röfleli kullandığım saçlarımı, palette bal köpüğüyle boyadım, röfleler yeşerdi, üzerine palette altın parıltılı tofee kullandım, yeşillik biraz azaldı ama röfleler tam kapanmadı ve hala yeşilimsi kısımlar var, syoss 8.4 karamel kumralın kutusundaki renk tam istediğim gibi, röfleler tam kapanmasa da olur, ışıltılar kalsın ama yeşillik olmasın istiyorum. bu boyayı kullanan var mı?

Renk şu:

Eki Görüntüle 474425

yeşilliği kapatır mı acaba?

Ben kullandm canım gayet güzel bi renk hatta açtığım konularda var ordan bakabilirsin fotoğraf koymuştum.

ya bende bu renkle 6.35 Loreal excellence çikolata kahveyi karıştırsam nasıl olur acaba?

Bugün bir kutunun yetmeyeceğini düşünerek bir de syoss altın karamel aldım, şimdi bu altın karamelle, karamel kumralı karıştırsam nasıl bir renk çıkar acaba ortaya?
Yoksa birini değiştirsem mi?

Bence güzel olur :) aynısını bende düşünmüştüm iki renkte çok güzel :)

yok mu bir bilen arkadaşlar? bu renkler karışınca nasıl olur? yeşilliği kapatır mı?

Altın karamelle karamel kumralı karıştırıp boyadım, tahminimden çok daha koyu bir renk oldu, ayrıca röflelerimi hiç kapatmadı

Bence rengi hoş olmuş... Ama senin beklentilerini karşılamadıysa o ayrı tabi. Ama ben rengi çok beğendim :)

bencede canım yaa.. gayet güzel olmuş.. Bence saç rengini değiştirme ya da oynama..

renk çok kötü değil, ama karamel de değil, kumral bakır gibi bişey, arada sarılar sırıtıyor, sevmedim, açamıyorum saçlarımı toplu geziyorum günlerdir...
yakında tatile gidicem tatil sonrası başka renge boyayayım diyorum.

bencede önce bir dinlendir saçlarını sonra boya. Yıpranmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…