• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SYOSS 5.1 küllü kahve merak edenlere

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
saçlarım boyamadan önce feriha gibiydi ama biraz daha açıktı uçları daha sarıya yakındı ve hafif turunculuk vardı.saçımı boyamaktan yoruldum artık o yüzden kendi rengine çevirip uzun bi süre boyamak istemiyorum.kendi saçım koyu kumral 6 numaraya denk geliyor yani ama 6 numaraya boyasam yine akacağı için 1 ton koyusunu aldım ve Syoss 5.1 e boyadım.ilk önce baya koyu kahve oldu.ilk yıkamadan sonra durum budur.
$SDC11126.JPG $SDC11128.JPG $SDC11129.JPG
1.resim flaşlı,2.resim güneşte,3.resim gölgede çekildi

canım cok koyu oldumu resımlerde pek bellı degıl bende 6.8 e boyadım ama bıraz acık oldu sankı bıde ıkıncı rsımde sarı yansımalar var turunculuk gıbı gunesten mı acaba

canım cok koyu oldumu resımlerde pek bellı degıl bende 6.8 e boyadım ama bıraz acık oldu sankı bıde ıkıncı rsımde sarı yansımalar var turunculuk gıbı gunesten mı acaba

ilk boyadığımda çok koyu oldu canım siyaha yakındı.ama altında açık renk olduğu için biraz aktı yıkayınca.gerçi hala koyu yine ama daha akacak diye bekliyorum.saçımın önceki halinde de turunculuk vardı bu renge boyayınca koyu olduğu için kapattı ama güneşte yine turuncu yansıma oluyor.SYOSS'un kutudaki renklerine aldanmamak lazım bence kutuyla pek alakası olmuyor çıkan rengin.saçım açık renk olmasına rağmen kutudakinden daha koyu bir renk çıktı

aman canım aklımı çelme:37: uçları çalı gibi oldu zaten boyamaktan bi süre böyle doğal kalsın ilerde belki açık kumral balyaj atmayı düşünüyorum aralara ben de

Işıktan sanırım, ortadaki fotoğrafta renk daha farklı görünüyor.Daha kahve ama diğer 2 resimde koyu kumral gibi..Ortadaki renk değil de kenardaki 2 fotoğrafındaki rengi beğebdim tenine de uymuş görünüyor.güle güle kullan canım. Saç uçlarına biraz bakım yap ılık zeytinyağı iyi geliyor.Biraz dinlendirdikten sonra krepe balyaj attırırsın uçlara hoş olur:31:

tşk ederim cnm.evet ortadaki resim güneşte olduğu için rengi bi tuhaf görünüyor alttaki turunculuklar görünüyor ama normalde tam koyu kumral oldu şuan.altta açık renk olduğu için aktı koyu kumrala döndü.normalde çok koyu bir boya

Back