Premature Bebekler synagis aşısını nasıl ve nerede yaptırabiliriz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nisabilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
273
11
68
Antalya
merhaba anneler, bugün yine bir soru sizlere:)) sayenizde çokşey öğrendim teşekkür ederim.bebeğine synagis aşısı yaptıran var mı, ekim ayında başlıyormuş diye duydum, rapor almamız gerekiyormuş, nereden alcaz, bizim doktorumuz özel hastanede,onun raporu geçerli olur mu, bir de bu aşı herkese olurmu, bebeğim 7 aylık oldu

merhaba anneler, bugün yine bir soru sizlere:)) sayenizde çokşey öğrendim teşekkür ederim.bebeğine synagis aşısı yaptıran var mı, ekim ayında başlıyormuş diye duydum, rapor almamız gerekiyormuş, nereden alcaz, bizim doktorumuz özel hastanede,onun raporu geçerli olur mu, bir de bu aşı herkese olurmu, bebeğim 7 aylık oldu
canım merhaba.benim bebeğim 10 aylık oldu.biz ekimde üçüncü dozu yaptıracaz inş.üniversite hastanelerinde yeni doğan uzmanları yapabiliyor sadece.biz denizlide yaptırıyoruz.raporu da orddan çıkardık.yoksa çok pahalı bir aşı.hastaneyi ara yeni doğan bölümü var mı diye sor.ona göre git bence.özel hastane ve norma hastanelerde rapor çıkmıyor.iyi günler

Son düzenleme:
canım merhaba.benim bebeğim 10 aylık oldu.biz ekimde üçüncü dozu yaptıracaz inş.üniversite hastanelerinde yeni doğan uzmanları yapabiliyor sadece.biz denizlide yaptırıyoruz.raporu da orddan çıkardık.yoksa çok pahalı bir aşı.hastaneyi ara yeni doğan bölümü var mı diye sor.ona göre git bence.özel hastane ve norma hastanelerde rapor çıkmıyor.iyi günler

canım merhaba, çocuk doktorumuza sordum hatta ben sormadan o söyledi bebeğinize yaptıralım, gerekli diye.burda medicalparkta bir prof varmış, antalyada sadece o rapora ona veriyormuş, bu hafta içinde gidip raporumuzu çıkartacağız.cevabın için çokk teşekkür ederim,allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin

antalyada yaşayan anneler, belki sizlere bir faydam olur diye yazıyorum.dün medicalparkta dr.zafer berber 'den randevumuzu aldık.bebeğimizin küvez dosyasını yanımızda götürdük.tek tek inceledi, sorular sordu, bebeğimi muayene etti ve ardından evet synagis aşısını hak eden bu bebeğe raporu onaylıyorum dedi.6 aylık raporumuzu çıkardık, 3 gün içerisinde aşısını yaptırmamız gerekiyormuş.annemin evi sskya yakın olduğundan anneme gittik,sonra eczaneden ücretsiz olarak aşımızı alıp ssk hastanesine götürdük ve aşıyı yaptırdık.her ay raporla birlikte herhangi bir çocuk hekimine aşıyı yazdırıp, istediğimiz yerden vurdurabiliyormuşuz.bu kadar dikkatle, seçilerek yaptırılan bu aşının çok önemli olduğu kanaatindeyim.uzun süre küvezde bebeği kalmış anneler, lütfen ihmal etmeyin,mutlaka yaptırın,eğer bu ay kaçırırsanız seneye kadar beklemek zorunda kalırsınız

Back