• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

symmastia (simmasti) oluşupta meme revizyon ameliyatı olanlar (yada başka sebeplerle)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
kızlar symmastia olan ve tedavi olan varmı, yakın zamanda 3. ameliyatımı olucam, doktor önerilerinizi bekliyorum, ben seçimimi yaptım ama oldukça zor bir ameliyat, sonuç alan yada alamayan pişman yada memnun olan varsa önerilerinizi bekliyorum,

değişik teknikler kullanılıyor, her türlü öneriye açığım, sonradan duyarsam pişman olmayım, yabancı sitelerde bile oldukça zor bir ameliyat olduğunu her doktorun yapmadığını, yapanlarında düzgün yapamadığını yazmışlar forumlarda kadınlar, çok mağdur var, yani 2 yıldır bekliyorum, para anca biriktirdim çokta pahalı artık onu gözden çıkardım ama sonuç alamazsam kesin bunalıma girerim bu kez, umarım tesadüfen biriniz bana ulaşırsınız

kızlar symmastia olan ve tedavi olan varmı, yakın zamanda 3. ameliyatımı olucam, doktor önerilerinizi bekliyorum, ben seçimimi yaptım ama oldukça zor bir ameliyat, sonuç alan yada alamayan pişman yada memnun olan varsa önerilerinizi bekliyorum,

değişik teknikler kullanılıyor, her türlü öneriye açığım, sonradan duyarsam pişman olmayım, yabancı sitelerde bile oldukça zor bir ameliyat olduğunu her doktorun yapmadığını, yapanlarında düzgün yapamadığını yazmışlar forumlarda kadınlar, çok mağdur var, yani 2 yıldır bekliyorum, para anca biriktirdim çokta pahalı artık onu gözden çıkardım ama sonuç alamazsam kesin bunalıma girerim bu kez, umarım tesadüfen biriniz bana ulaşırsınız
canım mrb bende aynı problemi yaşıyorum şuan tedavi oldunmu acaba geçmiş olsun

Neden bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım..Fakat bende ikinci meme protezi amelşyatımı olacağım yakında..Benim sorunum meme dokuma protezin az gelip sarkmasıyla oluşan engebeli sarkma problemi..Doktorumdan tarih bekliyorum.İkinci ameliyat için.Tarih aldığım anda zaten ayrıntılı olarak konu açacağım.Geçmiş olsun

2733, member: 304065"]Neden bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım..Fakat bende ikinci meme protezi amelşyatımı olacağım yakında..Benim sorunum meme dokuma protezin az gelip sarkmasıyla oluşan engebeli sarkma problemi..Doktorumdan tarih bekliyorum.İkinci ameliyat için.Tarih aldığım anda zaten ayrıntılı olarak konu açacağım.Geçmiş olsun[/QUOTE]
Simmasti sanırım iki memenin birbirine yapışıkmış gibi durması.

2733, member: 304065"]Neden bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım..Fakat bende ikinci meme protezi amelşyatımı olacağım yakında..Benim sorunum meme dokuma protezin az gelip sarkmasıyla oluşan engebeli sarkma problemi..Doktorumdan tarih bekliyorum.İkinci ameliyat için.Tarih aldığım anda zaten ayrıntılı olarak konu açacağım.Geçmiş olsun
Simmasti sanırım iki memenin birbirine yapışıkmış gibi durması.[/QUOTE]

2733, member: 304065"]Neden bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım..Fakat bende ikinci meme protezi amelşyatımı olacağım yakında..Benim sorunum meme dokuma protezin az gelip sarkmasıyla oluşan engebeli sarkma problemi..Doktorumdan tarih bekliyorum.İkinci ameliyat için.Tarih aldığım anda zaten ayrıntılı olarak konu açacağım.Geçmiş olsun
evet benim şuan yaşadığım problem o sizdemi aynı problemi yaşadınız eğer çözüme ulaştıysanız bnide bilgilendrirseniz sevinirim sizede geçmiş olsun

Simmasti sanırım iki memenin birbirine yapışıkmış gibi durması.

evet benim şuan yaşadığım problem o sizdemi aynı problemi yaşadınız eğer çözüme ulaştıysanız bnide bilgilendrirseniz sevinirim sizede geçmiş olsun[/QUOTE]
Yardımcı olmayı çok isterdim canım ama ne yazıkki hiç bir bilgim yok, ben daha silikon bile taktıramayanlardanım, ikisi birbirinden farklı iki memeye sahibim :(

Kızlar aynı sorun bendede olustu meme ortam tepede duruyo ve yapısık gıbıler doktr normal yapın bu diyo 1.5 sene oldu hala aynı moralım bozuk memelerim yanlara sarkamadı halıyle hepsı yukarda duruyor napıcam nolcak boyle bılmıyorum

Back
X