• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SWEET27 canım arkadaşım EFE YAĞIZINA kavustu

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
:emir_bebek:Dün aksam tülin ile konustum kanalımızın erkegı efe yagızımız 2 hafta erken annesı ıle babasına süpriz yapmıs.. Aslında daha vardı dogumuna ama efemız bıraz acelecı davranınca tülin ıle hayalerımız suya dustu :) sözde kamera ıle butun dogumu cekıcektım ama olsun saglıcak ıle geldın ya sen efe yagızcım canın sag olsun artık dugununu cekerım ...11 10 2009 saat 21:oo oglumuz 48 cm 2975 kılogr dogmustur sımdılık bıldıklerım bunlar annemız bıraz toparlınca herseyı anlatır artık hg efe yagız :1hug:.......[img=http://img39.imageshack.us/img39/5624/1992b.th.jpg] elımdekı resım sımdılık bu umarım annemız kızmaz :)

iddialı bi ismi varmış beyfendinin

hadi bakalım hoşgelmiş dünyamıza

umarım tüm güzellikler onunla olur

Allah analı bablı büyütsün..sağlıcakla..hastalık yüzü..dert gam göstermeden bir ömrü olsun İnşallah..bebğimizin..bu arada terazi burcu ve yükseleni ikizler neden erken doğdu burdanda belli oluyor çok kararsız bir o kadarda çok zeki bir bebeğimiz olucak efe yağız...aman aman :nazar: darısı sağlıcakla başımıza..ve yıllardır bekleyenlerin kucaklarına İnşallah..:Saruboceq:

bebegımızın erken gelmesı annemızın tansıyonunun yukselmesı ve dusmemesınden dolayı hemen aldılar bebegı ama saglıklı ya ıster 2 hafta ıster 1 saat erken gelsın fark etmez sımdık o babasınla ask yasıor :) babası onu koyu fb lı yapıcam dıye ugrasıor ama ben ınatla gs lı yapıcam aslında bende fb lım ama :)

:nazar::nazar:

ho%C5%9Fgeldin+bebek.jpg

Back