[*]Ben emekli ev hanımıyım.Boş zamanlarımda hobi olarak takı tasarlamaya başladım.Önceleri hobi olarak öylesine tasarladığım takılar sonra sonra aldığım eğitimlerle iddalı ve orjinal tasarımlar haline gelmeye başladıDaha sonra sevdiğim arkadaşlarıma,dostlarıma bu tasarımları özel günlerinde hediye ediyordum.Birgün arkadaşlarım neden bu tasarımlarını satmıyorsun neden paylaşmıyorsun diye fikir verdi.Sonuçta kim severek yaptığı bir işten para kazanmak istemez ki.Bu site ve forumda çok sıcak bir ortam var.Çok severek tasarldığım takıları sizlerle paylaşmaya karar verdim.Ayrıca el yapımı tasarımlarımı sitesinden de satışa sundum.Bütün tasarımlarımda kaliteli malzemeler kulanıyorum.Kararan,lekelenen,alerji yapan,suya girmeyen meteryaller kullanmıyorum.Taşlar çoğunluk gerçek inci,orjinal swarovski kristal ve cam kaplamadır.Fiyat ve stok konusunda bilgi almak için adresinden bana ulaşabilirsiniz.
merhabalar sitede msn adresi yada mail adresi vermek yasak.ayrıca blogunuzda kadınlar kulübünün linkini yayınlarsanız burada blog adresini verebilirsiniz.bunlara dikkat ederseniz sevinirim