- 3 Ocak 2021
- 279
- 110
- 31
- Konu Sahibi Yildiztozu93
Arkadaşlar merhaba 29 yaşındayım 26 yaşında yeni eve taşınıp oraya hiç alışamayınca bir sabah aniden fenalaşma göz kararması 165 nabız terleme ile acillik oldum tetkiklerde hiçbir şey bulunamadı ama acile gidene kadar zaten 127 ye düşmüştü nabız sinüs taşikardi çıkmıştı. 3 senelik sürecim böyle başladı ilk 6 ay aniden 155 lere fırlıyordu nabzım yarım veya çeyrek dideral alınca düşüyordu. 6 ay sonra ani başlayan çarpıntılarım geçti sadece panik stresle yükselen nabız yükselmesi yaşıyorum sadece oda en fazla 135 falan oluyor. Ama ikna olamadım 9 kardiyologa gittim resmen 10 ekg çekildi hep 135-140 la sinüs taşikardi çıktı ekg ler bir kere bile ritim bozukluğu çıkmadı belki de 150 leri gördüğümde o anda ekg çekilmediği için bulamadılar diyorum. Holterde 1 kez takıldı oda temizdi. Ama çok korkuyorum svt olup bulamadılar diye çünkü aniden başlayıp 140 ı geçerse svt diyolar aniden ölüm yazıyor ya da bayılma yazıyor korkudan dışarda çok tedirgin oluyorum tekken bir gün bu başıma gelirde bayılırım diye. Doktorlar 10 sene psikolojik diyip kalp hastası olduğum ortaya çıktı diyen çok insan okumuştum. Napmam lazım bıktım bu durumu düşünmekten svt olup bulamadılarsa en kötü ne olur varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim..