suyun gelmesi nasıl oluyor

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
arkadaşlar ben 30.haftamdayım ya adet olacakmışım gibi bir ağrı girdi karnıma sonra akıntı oldu.normal akıntıdan fazla oldu.acaba suyum gelmiş olabilir mi? acele cevap verirmisiniz

canım ben altı ay önce doğum yaptım benimde suyum geldi suyun gelmesi
yani nerdeyse bi kova su gibi o akıyo hani idrarını tutarsınya bunu tutamıyosun kendiliğinden akıp gidiyo am istersen yine bi doktoruna danış

aradım normaldir ama devam ederse gel dedi.inşallah normal bişeydir.daha doğum yapmak istemiyorum çok erken

suyun gelmesi bende istemeğim halde küçük tuvaletimi yapıyormuşum gibi oldu yani akıntı felan gibi değil.hamilelilikte sulu akıntı olabiliyor korkma bence

hayır canım suyun geldiğinde farkına varırsın yada suyun eksiliyor olabilir bence sen en kısa zamanda doktoruna gözükmelisin

teşekkür ederim kızlar.ara ara sancı oluyor ama doktorum normal dedi doğuma hazırlık ağrıları onlar dedi.

Benim suyum çok yavaş yavaş gelmişti, sanki üşütmüşüm gibi. Ben anlamadım bile, 5 dakikada bir tuvalete gidiyordum, üşütmüşüm sandım. Akşam başladı az az gelmeye sabah boşaldı. Zaten idrardan farklı idi, akşam az az gelen su gibiydi, sabah çok gelense sarı değilde çok açık kahverengi gibi idi.

canım benim hemen doktra git.hmal etme.doktorlar çok rahatlar.sen haman git.hiç bi şey yoksa sen rahatlarsın varsa müdahale edilir.sakın ihmal etme.benim doktorum da aynen öyle rahattı.sonuç kötü oldu.

Canim Benimde Nerdeyse Yarim Kova Su Boşaldi. Anlamaman Mümkün Değil. Ama Yinede Doktoruna Daniş Derim. Allah Tez Zamanda Bebeğine Sağlikla Kavuştursun.

Merak etme suyun geldiğinde o kadar çok oluyor ki anlamaman imkansız
Kontrollre gittiğinde anlarlar suyun eksiliyor mu
Sağlıkla kucağına al inşallaha.s.

suyun gelmiyor ama eksiliyor olabilir benim de en çok korktuğum şeydi ve benim neredeyse tüm hamileliğim boyunca böyle sulu akıntım oldu hele son aylarda saat beşı çamaşır değiştiriyordum ve her kontrolde doktoruma özellikle soruyordum bebğin suyu yeterli mi diye ... mantar da olabilir canım bunun için de doktora gitmrn gerek sana fitil falan verir bana vermişti doğuma kadar mantarını iyileştirir çünkü normal doğum anında mantar tehlikeli olabiliyor gerçi bende vardı mantar normal doğum yaptım ama bişey olmadı doğumdan sonra da mantardan eser kalmadı amaaaan ne cevaplıyordum ne anlatıyorum çok uzattım geçmiş olsun...

Canım suyun boşalması çook tatlı bir his veriyor . Ben öyle hissettim . İlk önce az gelir gibi oldu 1-2 sn içinde öyle hızlı ve sıcacıııık bir patlama oldu ki Aman Allah ' ım şimdi aklıma gelince içim pır pır etti :))) Canım İnşallah herşey yolundadır . kontrollerinde doktoruna o söylemese de suyum var mı diye sor ve içini rahatlat . Bilmiyorum ben kendimi tutamaz hep sorardım :) Allah kolay bir doğum nasip etsin.

kızlar benim de bugün çok sık idrarım geliyor. işe giderken bir anda idrarım boşalacakmış gibi hissettim ve kendimi zor tuttum wc ye kadar. ayakkabılarımı giyerken karnım biraz sıkıştı ve sonrasında da bunları yaşadım. suyun gelmesiyle mi ilgili tecrübeli anneler? hala sık wc ye gitme isteği geliyor. (28 haftalık hamileyim)

kızlar benim de bugün çok sık idrarım geliyor. işe giderken bir anda idrarım boşalacakmış gibi hissettim ve kendimi zor tuttum wc ye kadar. ayakkabılarımı giyerken karnım biraz sıkıştı ve sonrasında da bunları yaşadım. suyun gelmesiyle mi ilgili tecrübeli anneler? hala sık wc ye gitme isteği geliyor. (28 haftalık hamileyim)

Gizemm yalnız gelen suyun mu idrar mi? Su idrarden farklı oluyor, benimde senin gibi yavaş yavaş gelmişti, inşallah değildir daha çok erken.

Canım ayaklarını üşütmüş olmayasın , havalar biraz ısındı diye sere serpe çıplak ayak gezme :)) bende senin haftalarında birkaç günümü böyle geçirmiştim sık balkon yıkayıp fazla suda kalınca üşütmüştüm. Düşün yani Üst komşuma oturmaya çıkıyordum tutamıyordum kendimi kadının evinde lavoboya koşuyordum .. 40. haftam doldu doğum yaptım . Belki üşütmekle alakalı olabilir.

valla benim suyum musluktan akar gibi geldi.ilk önce idrarım sandım ama baktım hızla akmaya devam ediyo heryerim batmıştı.acaip bişey.tutamıyosun sürekli şar şar akıyo

36+ 2 haftalık hamileyim benim hiç bi belirtim yok ne agrım bi bişeyim pazartesi kontrlüm vardı doktr herşey normal dedi 1 hafta sonra ya randevu verdi suyun gelirse kanaman olursssa agrıN olursa hmen hastaneye geL bunlar olmazsa haftaya randevu saatinde görüşrüz dedii öle demesiylee bende bi panik başladııı sanki her an suyum gelcek miş gibii yaaaaaa :26: :26: :26: :26: :26:
suyunuz gelmeden önce bi belirtiler oluo mu lüften bilgisi olan yardımcı olsunn korkumda çıkarıda çıkmak istemiom ya dışarda gelirse suyum die :KK53:

X