Suyunuzu Değişin Hayatınız Değişsin
Anne karnındaki ceninin %99’u, yeni doğan bir bebeğin %95’i sudur. Yetişkin bir insan vücudunun %70 – 75’i sudan meydana gelmektedir. Yaşlandığımızda vücudumuzdaki su oranı %50 – 60 civarlarına düşer. Öldüğümüzde ise vücudumuzdaki su oranı %35 – 40 civarlarındadır.
Biliyorsunuz ki şebeke sularımızın bir çoğu ağır metaller sanayii atıkları gibi şeyler içeriyor bu su kaynaklarının yanında hayvanlar ölüyor göçebe kuşlar içine pisliyor ve belediyeler sadece çökertme yaparak evimize gönderiyorlar bu suları ki damacana sularda bunlara dahil sadece klorsuz ve tesisattan değil tesisden doldurulmuş oluyorlar doğal olarak bütün bu zararlıları vucudumuza alıyoruz ve ömrümüz kısalıyor
Yakın zamanda evime taktırdığım su arıtıcı cihazları herkes'e tavsiye ediyorum zaten ilk yudumu aldığınızda sudaki garipsi tadların ortadan kalktığını hissediceksiniz + olarak çocuğunuz varsa ne içtiğini biliceksiniz dahada önemlisi çocuk bekliyorsanız içinize zehir değil hayat girdiğini biliceksiniz arıtılmış su vasıtasıyla
ben reklam olmaması için marka belirtmiyceğim ama bana bu olanağı sağlayan temsilcinin numarası
kendisi .... bey gayet nazik ve konusuna hakim bilgili birisi zaten eğitim seviyenize bağlı olarak gayet iyi anlaşırsınız arıtıcı düşünüyorsanız bilimsel konuşuyor ayrıca yine kendileri ve firmaları tüm bu ürünlerin bakım onarım filtre değişimi gibi işlemlerini gerektiğinde yapıyor taksit vb. kolaylıklarda sağlıyorlar inşallah sizlerde faydalanırsınız