• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyumuz yemek kadar önemli.. Sizce hangi su daha iyi ?

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
46
İstanbul
arkadaşalar içtiğimiz su çok önemli hangi markaları tercih ediyorsunuz.
ben pınar su alıyordum şimdi saka su kullanıyorum.sanırım içtiğimiz suları 3 ayda bir değiştirmemiz gerekliymiş.bu bilgi ne kadar doğru araştırmadım ama yinede değiştirdim.
görüşlerinizi paylaşırmısınız..

a.s.

bunu bende duydum ama yapmadım aslında neden bu kadarda gerekli değiştirmek bilmiyorum ama ben nestle kullanıyorum ve memnunum .......

konu yanlış yerde gibi geldi bana.................CADIARZU

tavuk suyu çorba fialndır diye bakmıştım...cokacimcoook

aslında öneri değilde benim ki su markaları hakkında bilgi almaktı.ben illaki şu marka olsun diye önermedim.konu nasıl taşınır bilmiyorum burda olması çok sorun oluyorsa taşınsın arkadaşlar.

bende ıstanbul terkos suyu içiyorum.3 haftadan beri suyumu arıtarak içiyorum.ondan öncede ovacık suyu alıyordum.memlekete gittiğim zamanda gelirken buzdağı suyu getiriyorum.dolum tesisleri doğançayda

ben su fabrikasında çalışıyorum.ama sizlere uzak olduğum için bir yardımım dokunamaz sanırım

Ben erikli kullanıyorum,içimi çok güzel geliyor.Ama değiştirme gerekliliği lafını ben de duydum,ne derece doğru bilemiyorum..

biz derste islemistik sularin kalitesini..
piysada su an en kaliteli su erikli su arkadaslar..

ben de bir şey danışmak istiyorum. bazı markarın su arıtma cihazları var(ihlas gibi) bunlar hakkındaki düşünceleriniz nedir? mutfak çeşmesinin yanına bağlanıyor. annemler de var. gerçekten suyun tabi çok güzel. sanki hazır su gibi oluyor. ama eşim bakterileri arıtıp arıtmadığı konusunda kararsız. sice bu cihazlar bakterileri de arıtırmı?

Erikli kullanıyorum iki damacanadır ama su çaydanlıkta kalınca 1- 2 gün çaydanlığın içinde kireç oluştuğunu gördüm böyle parça parça hayret ettim hani erikli iyi falan diye kullanıyoruz değiştirsem mi acaba?

Tanıdığıma böbrek nakli yapıldı doktoru Sırma marka su içmesini önermiş, içindeki faydalı mineraller açısından olsa gerek........

Back