• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyumun geldigini nasil anlarim kizlar acil bakin :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
34+3 günlük hamileyim. Dün gece özellikle hic uyuyamadm. Gece surekli lavaboya gitme ihtiyaci duydum. Lavaboya gittiğimde cok sikisik olmadgm halde camasirimin islak oldugunu gordum bayaa islanmisti pijamami da islanmisti, kendimi tutamayacak kadar sikisik ta degildim neden boyle oldu anlamadm. 2 defa oldu ayni sey dün gece. Esimde yanimda olmadigi icin hastaneye gidemedm. Kizlar nolur bi bakin sizce suyum muydu gelen cok korktum :(

Canim panik yapma lutfen, bu aylarda altina kacirma olabilirmis zaten.. esini filan bekleme git doktora hemen bence, kafandada hic bir kusku kalmaz en azindan.

Canim panik yapma lutfen, bu aylarda altina kacirma olabilirmis zaten.. esini filan bekleme git doktora hemen bence, kafandada hic bir kusku kalmaz en azindan.
Canim hastane de cok uzak bize ama korkuyorm da gitsem iyi olacak galiba. Alttan muayene eder mi dersin doktor? Evet sanki kacirmisim gibi altima afedersin ilk defa oldu boylr bisey ama cok sikisik da degildim hani. Napsam bilemedim :(

Canim hastane de cok uzak bize ama korkuyorm da gitsem iyi olacak galiba. Alttan muayene eder mi dersin doktor? Evet sanki kacirmisim gibi altima afedersin ilk defa oldu boylr bisey ama cok sikisik da degildim hani. Napsam bilemedim :KK43:
Acilma varmi diye bakar heralde.. bilemicem.. ama bence bos yere endiseleniyorsun, sancin yok, sizinti yoksa.. altina kacirmissindir bence tatlim ;)

Su geliyor mu diye alttan muayene edicektir.Benimde işyerinde başıma gelmişti, işi gücü bırakıp hastaneye koştum. Gerçekten de su gelmiş, alltan muayene etmişti doktor.

O
Canim hastane de cok uzak bize ama korkuyorm da gitsem iyi olacak galiba. Alttan muayene eder mi dersin doktor? Evet sanki kacirmisim gibi altima afedersin ilk defa oldu boylr bisey ama cok sikisik da degildim hani. Napsam bilemedim :KK43:
o ıslaklık bnde sürekli oluyor kaç tane doktora gittim amniyon sıvısı degil diyorlar bi tanesi alttan spekulumla baktı Sıvı gelişi yok dedi ama ben hala tedirginim

Kızlar hastaneden geliyorum once hemşire alttqn bakti muayene etti ucu sivri biseyle o kadar canim acidi ki anlatamam. Daha sonra doktor geldi muayene etti bi aletle o da cok acitti ama su sizinti yapmamis dedi. Idrar kaçırmasi olabilir dedi ama açıkçası ben pek tatmin olmadim. Enfeksiyonun var dedi cok fazla. Icime prk sinmedi insallah bebegim tam zamanında saglicakla gelir :(

34+3 günlük hamileyim. Dün gece özellikle hic uyuyamadm. Gece surekli lavaboya gitme ihtiyaci duydum. Lavaboya gittiğimde cok sikisik olmadgm halde camasirimin islak oldugunu gordum bayaa islanmisti pijamami da islanmisti, kendimi tutamayacak kadar sikisik ta degildim neden boyle oldu anlamadm. 2 defa oldu ayni sey dün gece. Esimde yanimda olmadigi icin hastaneye gidemedm. Kizlar nolur bi bakin sizce suyum muydu gelen cok korktum :KK43:

Ayni haftadayz suan canm genelde hep oluyor o islaklik hissi normal bsey.
Suyun gelse anlarsin boyle olmaz benim ilk hamileligimde suyum şarıl diye bi anda gelmisti sonra 2 dkkada bi akmaya basladi istemsizce akiyodu resmen esofmanim sirilsiklamdi bebek bezi koydum sismisti hemen doguma girmistim 33 haftada bu sferde riskim var ama bakalm 34 u gectik bile rekor krdim :))

Kızlar hastaneden geliyorum once hemşire alttqn bakti muayene etti ucu sivri biseyle o kadar canim acidi ki anlatamam. Daha sonra doktor geldi muayene etti bi aletle o da cok acitti ama su sizinti yapmamis dedi. Idrar kaçırmasi olabilir dedi ama açıkçası ben pek tatmin olmadim. Enfeksiyonun var dedi cok fazla. Icime prk sinmedi insallah bebegim tam zamanında saglicakla gelir :KK43:
Idrar yolu enfeksiyonuda idrar kacmasi yapabilir.. sizinti olsaydi soylerdi doktor muhakkak ve kotu birsey olsaydi sonuda gelirdi, tekrarlardi heralde oyle degil mi? :( .. Bosuna moralini bozma ilac filan verirse kullan ve tavsiyem ayaklarini hic usutmemen, temiz ve kuru ic camasiri giyinmen her toilete cikinca birsey koy mesela, cok kuru kalmasi lazim.. yoksa bende yanma yapiyor direk, sicak tutuyorum birseyle sariyorum belimi oyle geciyor Allahtan.. nacizane fikrim bunlar tabi canim..

Kızlar hastaneden geliyorum once hemşire alttqn bakti muayene etti ucu sivri biseyle o kadar canim acidi ki anlatamam. Daha sonra doktor geldi muayene etti bi aletle o da cok acitti ama su sizinti yapmamis dedi. Idrar kaçırmasi olabilir dedi ama açıkçası ben pek tatmin olmadim. Enfeksiyonun var dedi cok fazla. Icime prk sinmedi insallah bebegim tam zamanında saglicakla gelir :KK43:
Benimde enfeksiyon kaynaklı sızıntı vardı canım antibiyotik içtim 1 hafta düzeldi.Yani bir şekilde tatmin olmalısınız bu kadar endişe duymayın herşeyden o doktor , biraz güvenin kızlar

34+3 günlük hamileyim. Dün gece özellikle hic uyuyamadm. Gece surekli lavaboya gitme ihtiyaci duydum. Lavaboya gittiğimde cok sikisik olmadgm halde camasirimin islak oldugunu gordum bayaa islanmisti pijamami da islanmisti, kendimi tutamayacak kadar sikisik ta degildim neden boyle oldu anlamadm. 2 defa oldu ayni sey dün gece. Esimde yanimda olmadigi icin hastaneye gidemedm. Kizlar nolur bi bakin sizce suyum muydu gelen cok korktum :(
canim son aylarda oluyor oyle benimde camasirim cok islanirdi ama suyumu dogumda patlatti doktorum :) su gelirse anlamaman mumkun deyil simsicak oluyor

Suyun gelse anlarsin boyle olmaz benim ilk hamileligimde suyum şarıl diye bi anda gelmisti sonra 2 dkkada bi akmaya basladi istemsizce akiyodu resmen esofmanim sirilsiklamdi bebek bezi koydum sismisti hemen doguma girmistim 33 haftada bu sferde riskim var ama bakalm 34 u gectik bile rekor krdim :))
Canim benimki o kadar islak degildi ama yinede korktum
Canim ilk defa ve birden olunca korktum. Doktor alttan bi alet felan koydu cok zorlandim ondan oncede hemşire ucu sivri küçük biseyle muayene etti inanilmaz canim acidi. Hastaneden geldigimden beri her lavaboya gidisimde camasirimda birkac hafif damla seklinde kan görüyorum acaba zorlandim diyr mi yoksa baska bisey mi ?

canim son aylarda oluyor oyle benimde camasirim cok islanirdi ama suyumu dogumda patlatti doktorum :) su gelirse anlamaman mumkun deyil simsicak oluyor
Hmm eger öyleyse su degildi o zaman benimki. Canim ama hastaneden gelldigmden beri camasirimda birkac kez kahverengimsi kan lekesi oldu simdide ondan korkmaya basladim bisey mi oldu acaba diye :(

Benimde enfeksiyon kaynaklı sızıntı vardı canım antibiyotik içtim 1 hafta düzeldi.Yani bir şekilde tatmin olmalısınız bu kadar endişe duymayın herşeyden o doktor , biraz güvenin kızlar
Bendede enfeksiyon var cnm doktor bugun tekrr soyledi ve fitil verdi yine. Canim endise duymamak elde degil ki doktorlarla ilgili neler duyuyoruz :(

Idrar yolu enfeksiyonuda idrar kacmasi yapabilir.. sizinti olsaydi soylerdi doktor muhakkak ve kotu birsey olsaydi sonuda gelirdi, tekrarlardi heralde oyle degil mi? :KK43: .. Bosuna moralini bozma ilac filan verirse kullan ve tavsiyem ayaklarini hic usutmemen, temiz ve kuru ic camasiri giyinmen her toilete cikinca birsey koy mesela, cok kuru kalmasi lazim.. yoksa bende yanma yapiyor direk, sicak tutuyorum birseyle sariyorum belimi oyle geciyor Allahtan.. nacizane fikrim bunlar tabi canim..
Canm evet soylediklerinde cok haklisin. Benimde idrar tolu enfeksiyonm var doktorda soyledi ondan kaynakli olabilir dedi. Fitil verdi yine onu kullaniyorm. Inan bana normal dede o kadar ozen gösteririm ki o bolgenim hijyen olmasina ama son birkac haftadır galiba biraz saldim gibi çünkü karnimdan dolayı hicbisey yapamaz oldum. Wc de o kadar zorlaniyorum ki yikarken anlatamam

Canim benimki o kadar islak degildi ama yinede korktum

Canim ilk defa ve birden olunca korktum. Doktor alttan bi alet felan koydu cok zorlandim ondan oncede hemşire ucu sivri küçük biseyle muayene etti inanilmaz canim acidi. Hastaneden geldigimden beri her lavaboya gidisimde camasirimda birkac hafif damla seklinde kan görüyorum acaba zorlandim diyr mi yoksa baska bisey mi ?

Sivri bsey ne alaka ki onu anlamadim öyle bsey yapmamalari lazim doktor won haftalarda normal elle muaynede bile fazla zorlamyor su patlamasn diye ki sivri cok riskli nasil cesaret ediyolar ki .
Kan zorlanmadan olablr ama yinede devam ederse doktra gt.
Benmde erken dogum riskinden cigee gelistirici igne yaptilar gecenlerde.

Hmm eger öyleyse su degildi o zaman benimki. Canim ama hastaneden gelldigmden beri camasirimda birkac kez kahverengimsi kan lekesi oldu simdide ondan korkmaya basladim bisey mi oldu acaba diye :(
tatlim o leke alttan muayene ettigi icindir.cogu kiside oluyor boyle sancin varsa ama ciddi bisey olabilir

Sivri bsey ne alaka ki onu anlamadim öyle bsey yapmamalari lazim doktor won haftalarda normal elle muaynede bile fazla zorlamyor su patlamasn diye ki sivri cok riskli nasil cesaret ediyolar ki .
Kan zorlanmadan olablr ama yinede devam ederse doktra gt.
Benmde erken dogum riskinden cigee gelistirici igne yaptilar gecenlerde.
Canim valla ufak ucu sivri gibi biseydi hemsirenin koydugu bayaa bi zorladi beni yani. Daha sonra doktor da ucgen gibi bi aletle bakti cok acidi canim anlatamam. Canim peki seninde benim gibi erken dofum riskin var ya ilk bebegin kuvezde kaldi mi?

Canim valla ufak ucu sivri gibi biseydi hemsirenin koydugu bayaa bi zorladi beni yani. Daha sonra doktor da ucgen gibi bi aletle bakti cok acidi canim anlatamam. Canim peki seninde benim gibi erken dofum riskin var ya ilk bebegin kuvezde kaldi mi?
Evet kaldi 12 gun.

Back
X