suyum fazlaymış

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
32 haftalık hamileyim
geçen hafta doktora gittim suyun biraz fazla dedi oysa tüm testlerim herşey normaldi bu durum hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi nedeni ne ne riski var

merhaba
nedeni genelde hamilelik diyabeti oluyor , 25. haftadaki test negatifde çiksa tekrarlat istersen yada direk diyet yap $ekeri unu kes çikar hayatindan
buyuk ihtimalle bebekde kiloludur sende , yani haftasi ilerdir
ben senin haftanda ogrendim $eker oldigumu , belirtiside fazla su ve kilolu bebekdi
$ekeri kestim dikkat ettim su azalmadi tabide oglumun kilosunu 4 kg da tutabildim :) yani 4 kg dogdu 40 haftada durdu
erken dogum tehlikesi olmuyor pek yani

suyun fazla diyen dr ne dedi bu sorularina kar$i, yoksa sormayi unuttunmu :)

bide karnin ikiz gibi buyuk oluyor
normal dogurursan ebenin ayaklari islanabiliyor suyunu patlatinca

Ben simdi 30 haftanin icindeyim dr.um bana 12. haftada suyumun fazla oldugunu soylemisti..Dr. um ozaman suyun fazla olmasinin cok istenilen bir durum olmadigini ve erken doguma neden olabilecegini bu yuzden karbonhidrati tadimlik yemem gerektigini soylemisti..Sende kes karbonhidrati (makarna pilav un seker )..sonra duzelir insallah suyun..bana sonraki kontrolde normal demislerdi..32. haftadaysan onemli suyunun az yada fazla olmasi..

Bebeğinin su fazlalığı arkadaşımda da vardı yemesine içmesine bayağı bi dikkat etti bi sonraki kontrolünde herşeyi normale dönmüştü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…