• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suyum azalmis olabilirmi sezeyan olmak istemiyorm

moonquin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
251
7
46
40
Manisa
mrrhaba kixlar 35+5teyim. yan yattigimda diger yanima donerjen cok zorkaniyrm ve karnima alttan destekleyerek donmeye xalisyrm. ama resmen bebegimi tutyorum sanki. acaba suyum cokmu azaldi ben bebegi bukadar hissedyrm. ayrica suyum azalmissa beni sezertan yaparmi cok korkuyrm sezerysndan. ustelik spor yapnayi ve bol mekik cekmeyi cok severim. sezeryan olursam gobekli yagli ve karnimda izden korkuyorum. paxartesi kontrolum var. sonuncusu 1 ay onceydi o zaman hersey nornaldi. bana bi akil verin.lutfen

Panik yapma hem suyunun azaldığını nerden anladın ayrıca bebek büyürken kapladığı yer coğalır su seviyesi eskisine nazaran olmaz bu herkesde olan bir durum bende bebeğimi cok hissediyorum büyüdüğü için seninde öyle boşyere pimpiriklenme

suyun azalması bizim hissedebileceğimiz bir şey değil, alakası yok yani. seninki doğal bir durum.

ilk gebeligimde oyle bisey olmamisti. bunda donuslerimde son zamanlarda cok hisseder oldm ondan dolay dusundum. bide cok cabalamama ragmen suyuda cok icemiyorum.

tesekkur ederm biraz olsun rahatladm simdi. ins hersey yolundadr

Back