suyu erken gelen arkadaşlar...

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
arkadaşlar dün bacağma doğru akan ılık bişiler hissettm ewe geldm hemen ve eşormanıma kadar ıslanmş daha 8 aylığm dr aradm hemn acile gt dedi dr dışarıda olduğu için gttm ve alttan muayne ettiler bacaklarım titriodu resmen sonra akıntı dedi ebe ama eldivene jel bile sürmedi MİKROP KAPMAM DİMİ ARKADAŞLAR ELDİVEN SAĞLIKLIDIR YANİ DEMİ?? ama 1 saat sonrası için garanti veremeyz dediler dr mda devam ederse yarn gel bana hemen dedi ama şuan o bolgemde acıdan başka bişi yok...fisfisfis

canım benim de su gibi bacaklarımdan sızan akıntım olmuştu son ay bi ultrasonla baktır istersen suyunda bi azalma var mı diye için rahatlasın

canım benim de su gibi bacaklarımdan sızan akıntım olmuştu son ay bi ultrasonla baktır istersen suyunda bi azalma var mı diye için rahatlasın

saol canm haftaya cuma gidicem dr ma ben izmirn ilçesindeym 1,5 saat izmire drm da izmirde bakalm herhangi bi aksilik olmasa cuma gidicem canm

canım suyun azalmış sa ya bebek çerde nasıl kalıcak istersen oralarda acil ultrasona gir geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucakla inşallah

ya canm buraDA gideceğim bi dr kalmadı ki burdakilern hepsini denedm şimdi kime giderm ki yaa

canm gideceğim drlar benm gidipte yarm braktklarm ama.. .

canım işine karışmak istemem ama bebeğinin sağlığı bunlardan daha önemli. boşver geçmişi biran önce doktora git. allah korusun eğer suyunsa gelen bebeğinin biran önce alınması gerekebilir.

canım bencede hemen bi doktora gitmelisin.illa sürekli bi doktora gideceksin diye bişey yok istediğin zaman istediğin doktora gidersin.ben bıraktımda ne demek.gitsen seni muayene etmeyeceklermi yani.geçmiş olsun canım umarım bi sıkıntı yoktur.

Amnion sıvısı öyle çok akar, nomal akıntı öyle olurmu hiç? ebelere güvenmesene doktoruna gitsene, eğer amnion sıvısıysa bebek mikrop kapabilir, doktoruna git gerekirse seni hastaneye yatırsın,turnisollu ped koysun, yada ne bileyim çok erkense bebeğe akciğer geliştiren iğne yapsın...

E gitme o zaman...! Madem gitmemekte ısrarlısın neden soruyorsun ki burdan....Herkes git,riske girme diyor....sen bilisin!!!

merak ettim gittinizmi doktora?
ne dedi?

önemli bir konu cünkü
bebek icin amnio sivisi
insallah bir sorun yoktur..

Canım bendede olmuştu gelen sıvıya bir kağıt ile bakılıyor amniyon sıvımı diye...Bence önemli ihmal etmemelisin...

ya ben kendi dr ma gtmedm onemli bişi yokmş ama p.tesi kendi drm çağrıo mutlaka. gidicem bakalm kendi dr m ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…