Mutfak Dekorasyonu suya dayanıklı laminat?

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
Merhabalar arkadaşlar..banyo ve mutfak için laminat araştırması yapıyorum.Dün praktikerde gördüm suya dayanıklı laminatlar hemen ilgimi çekti baktım neymiş diye..

plastikmiş meğer..üzeride girintili çıkıntılı.laminat görünümü vermek için oymuşlar.fiyatıda 35 tl idi...benim pek kafama yatmadı..oyuntulu olması içine pislik girmesi anlamına gelir.temizliğide zor olur..

bu arada laminat istememin tek sebebi fayans temizliğidir..çok zor oluyor kıl tüy temizlemek...

SUYA DAYANIKLI LAMİNAT kullanan varmıdır?Yorumlarınızı merakla bekliyorum..

benim arkadaşım var bu işi yapıyor. ben görsel olarak çok beğendim laminatı banyoda. ona sordum suya dayanıklı var mı diye. var ama tavsiye etmem dedi. yani işi bilen kişi tavsiye etmiyor. yakın arkadaşım bu kişi de.

benim arkadaşım var bu işi yapıyor. ben görsel olarak çok beğendim laminatı banyoda. ona sordum suya dayanıklı var mı diye. var ama tavsiye etmem dedi. yani işi bilen kişi tavsiye etmiyor. yakın arkadaşım bu kişi de.

neden etmiyor acaba?

ithal ürünler alma sakın.yerli ürünler var arastırdıysan özellikle Kastamonu ürünü olan bi marka var.arastırdıysan bilirsin.zaten bi coğu su almıyor iyi bi marka alırsan ki ucuza kacma derim.benim evimde duvar boyunda akvaryum var ve ben evde yokkken akvaryum patlamıs ben işten eve gelene kadar heryer su içinde kalmıs beklemiş.ama ne şişme oldu nede baska bişiy gayet memnunum.

ithal ürünler alma sakın.yerli ürünler var arastırdıysan özellikle Kastamonu ürünü olan bi marka var.arastırdıysan bilirsin.zaten bi coğu su almıyor iyi bi marka alırsan ki ucuza kacma derim.benim evimde duvar boyunda akvaryum var ve ben evde yokkken akvaryum patlamıs ben işten eve gelene kadar heryer su içinde kalmıs beklemiş.ama ne şişme oldu nede baska bişiy gayet memnunum.

peki koku oldumu bnm bi tanıdığım mutfağa yaptıracaktı adam altına su kaçınca koku oluyor demiş doğrumu acaba ?

Back
X