Suudi Prens, 80 şahini için kabin kapattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Suudi Prens, yırtıcı Şahin kuşları için 80 adet bilet parası ödemiş!

• Son Güncelleme: 30/01/17 1344
  • 0

Popüler paylaşım sitesi Reddit’te bugün yayınlanan bir fotoğraf büyük ilgi çekti. Bir kullanıcının “Kaptan arkadaşım gönderdi” diyerek yayınladığı fotoğrafta çok sayıda Şahin uçağın kabininde görülüyor. Yırtıcı kuşların Suudi bir prense ait olduğu ve kuşlar için 80 bilet aldığı belirtildi.

Suudi Prens’in ismi ve kuşların hangi havayolu ile taşındığı bilinmiyor.
http://www.kokpit.aero/suudi-prens-sahinleri-icin-kabin-kapatti

4 kişi için dişimizden tırnağımızdan arttırıp bilet parası biriktiriyoruz, k.çı kırık 2 şahin kadar olamadık

Araplar seviyor Şahin'leri. Kuş, Şahin denmesine de kızıyorlar, her birinin adı var, adıyla hitap edilmesini istiyorlar, Şahinlerin özel bir yeri olduğu, evlatları kadar değer gördüğü ve aileden sayıldığı için bu haberi prens görmesin çok kızar

şahinler el bagalarını nereye koydular acaba? ya da onlar da domates suyu içmeden uçamayanlardan mı? boyun yastığı kullanıyorlar mı? evet bu üçünü merak ettim

Hayvanseverler derneği kendisine bu yılın hayvanseveri ödülü vermeli,

hiç kimse ama hiç kimse bu biçim bu biçim hayvanları sevmedi,
Ve hiçbir hayvan bu denli değer görmedi,
Hiç kimse dedim ya,
hiç kimse bu biçim sevmedi.

evlerdeki kediler - kuşlar iltica yollarını araştırıyorlar resmen iki ay çekirdeğine 24 saat mesai yapacağına first class uçarım diye düşünüyorlar

evlerdeki kediler - kuşlar iltica yollarını araştırıyorlar resmen iki ay çekirdeğine 24 saat mesai yapacağına first class uçarım diye düşünüyorlar

Valla migrostan alınan mamayla falan yetineceğime ben de gözümü yükseklere dikerdim.
Orta sınıflı hayvanlar da artık kapitalizmle savaşayım, işçi sınıfı hayvanlarla dayanışma içerisinde bulunayım vs vs. demiyorlar. Bunlar artık yok, hepsi sınıf atlama derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…