Suudi müftü: Şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.

Perşembe, 09 Nisan 2015 11:45

İran haber sitesi Al Aram'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan MüftüsüAbdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada müslüman bir erkeğin belirli koşullarda karısını yiyebileceği belirtiliyor.

Fetvada, bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yemesine izin veriliyor.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı iddia edildi.
http://haber.sol.org.tr/dunya/suudi-muftu-siddetli-aclik-halinde-karinizi-yiyebilirsiniz-112932

karısı zayıf olanlara acıdım şimdi tühhhh .......ya bayanlar çok açlık çektiğinde ?

bunu din konusu saymadığımdan açtım arkadaşlar, çünkü herhangi bir dinle bağdaşmıyor

bunun insanlıkla bağdaşmıyorki dinle bağdaşsın
Taşa toprağa tapan bile insandır bunu düşünmez.
Ne kadın açlığı varmış bunlarda 3 tane 5 tane aldılar,ölse bile cinsellik yaşayabilitsiniz dediler.
Bunları toprak bile geri püskürtecek kabul etmeyecek.

4 tane alıyor ki stoklasın, ne zaman açlık kuraklık olcağı belli olmaz, taze taze yesin

ay kardan adam yapmak günahtır diyen de bunlar

ölünce cinsellik nasıl oluyor ben anlamadım yani kadın ölse bile erkek istese ölü kadına yapabilirmi

ölünce cinsellik nasıl oluyor ben anlamadım yani kadın ölse bile erkek istese ölü kadına yapabilirmi

mısırda bir hocamıdrı müftümüdür neyse öyle fetva vermişti.Kaç saate kadar hatırlamıyorum ama öldükten sonrada belirli bir süre cinsellik yaşayabilirsiniz eşinizle diye.Adamlar sapıklıkta çığır açıyor.

Hasbinallah
başımıza ne geldiyse bu tuhaf alim(?)lerden geldi zaten
bu ne saçmalıktır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…