Ben kafama göre takıyorum genelde takmıyorum uçlara yapışan şeyden takıyorum 5 yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum (ama yine de oldukça büyük göğüslere sahibim) ne sarktı ne bişey oldu bence sarkma olayı genetik bişey sütyenle falan ilgisi yok annem 55 yaşında kadın hep evde olduğu için sütyen de kullanmaz genelde ama hala dimdik ve kocaman göğüsleri var.. Onun sütyenle ilgisi olduğunu düşünmüyorumSevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Bende genetik olduğunu düşünüyorum. Kızkardeşim çok zayıftır mesela. Limon kadar memesi var. Ama hamile kalınca karnı kocaman oldu. Limon memeler kavun gibi büyüdü. Sonradan sütaşlık vazifesi bitince hiç bir buruşma, sarkma olmadan dipdiri limon haline geri döndü. Karnıda hiç doğum yapmamış gibi pürüzsüz. O kadar fazlalık deri nereye kayboldu diye düşünüyorum. Üstelik gebeliğide ileri yaş gebeliği sayılır. Bu tamamen genetik yapı ile ilgili gerçekten.Ben kafama göre takıyorum genelde takmıyorum uçlara yapışan şeyden takıyorum 5 yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum (ama yine de oldukça büyük göğüslere sahibim) ne sarktı ne bişey oldu bence sarkma olayı genetik bişey sütyenle falan ilgisi yok annem 55 yaşında kadın hep evde olduğu için sütyen de kullanmaz genelde ama hala dimdik ve kocaman göğüsleri var.. Onun sütyenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
İnsanlar ne kadar birbirinden farklı. Senin için rahatlık olan şey bana eziyet olabiliyor. Bu çok ilginç değil mi?. O yüzden renkler ve zevkler tartışılmaz demişler ve çoook doğru demişler. En doğru söz bu.Ben sutyen takmadan uyuyamam bile ya. Benim halim de trajedik sanırım. Emzirdigim halde sütyen takiyorum. Cogusu takmıyor onları da anlamıyorum.
Ama benim sutyenim desteksiz ve telsiz .
Atlet gitmem ama sütyen olmazsa olmazim. Goguslerim ondan sanırım güzel maşallah.
Ben de varim bacimBide göğsü olmayanlar var (ben gibi)
Bir ara dediler ki sütyen takma sütun kesilir falan bir gün denedim kendimi çıplak gibi hissettim bir tuhaf oldum. Sütyen e devam.İnsanlar ne kadar birbirinden farklı. Senin için rahatlık olan şey bana eziyet olabiliyor. Bu çok ilginç değil mi?. O yüzden renkler ve zevkler tartışılmaz demişler ve çoook doğru demişler. En doğru söz bu.
Büyük göğüslerle sütyensiz gezmek rahatsız eder herhalde. Asılır gibi olmaz mı. Belki öyle olmadığı için sütyensiz rahatız. Bak aklıma ne geldi. Bir adam cinsel organları, testisleri bir hastalık sebebiyle çok büyümüş ve onları el arabasına koymuş gezdiriyordu. Allah allah şimdi düşündümde böyle bir şey olabilir mi, nereden yer etmiş hafızama hatırlamıyorum. Ama sanki bir sağlık ansiklopedisinde görmüştüm.Ben de varim bacim
Ufacik seyler iki cocuk emzirince yer cekimine yenik dustuler ister istemez
Ama seviyorum boyle olmasini sanki. Buyuk olsa darlanirdim gibi.
komikBüyük göğüslerle sütyensiz gezmek rahatsız eder herhalde. Asılır gibi olmaz mı. Belki öyle olmadığı için sütyensiz rahatız. Bak aklıma ne geldi. Bir adam cinsel organları, testisleri bir hastalık sebebiyle çok büyümüş ve onları el arabasına koymuş gezdiriyordu. Allah allah şimdi düşündümde böyle bir şey olabilir mi, nereden yer etmiş hafızama hatırlamıyorum. Ama sanki bir sağlık ansiklopedisinde görmüştüm.
Hahaha ilahiiBüyük göğüslerle sütyensiz gezmek rahatsız eder herhalde. Asılır gibi olmaz mı. Belki öyle olmadığı için sütyensiz rahatız. Bak aklıma ne geldi. Bir adam cinsel organları, testisleri bir hastalık sebebiyle çok büyümüş ve onları el arabasına koymuş gezdiriyordu. Allah allah şimdi düşündümde böyle bir şey olabilir mi, nereden yer etmiş hafızama hatırlamıyorum. Ama sanki bir sağlık ansiklopedisinde görmüştüm.
Bende seviyorum küçük göğüs.Hem sexi hem sarktı vs derdi yokAllah aşkına neresi seksi. .
Bir sütyen takiyorum Yarısı boşta.
Meme dediğin sutyeni dolduracak yahu
küçük gogusler candiiirrrrBende seviyorum küçük göğüs.Hem sexi hem sarktı vs derdi yok
Benim büyük ama olsunduküçük gogusler candiiirrrr