Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

Ben sütyensiz asla yapamam. Bir kere kendimi çıplak gibi hissediyorum, göğüslerimi herkes görüyor gibi...
Annem bazen geceleri bari çıkart, hastalık yapabilir diyor ama çıkartmıyorum

Bak ben dışarda evde yatakda gece bile takardm. Sarkar die korkdm sonra alışkanlkdan. Mayom bile telli süngerliydi. Ama nafele 26 yaşndaym ve sarkmiş. O kadar da diğl ama tek Tshirt giynce belli olyor

Hadi yaa nedenki.Cok duyuyorum evde cikaranlari bu kk da.Baska da biryerde duymadim yada farketmedim.Ben 7/24 beraberim.Cok rahat modeller var.Pamuklu balensiz dolgusuz bile rahatsiz ediyormus cok sasirdim.Ben de bunu tavsiye edebilirim ancak cunku cok rahat onlar.Dag ic giyim firmasi heryerde varsa ben cok guzel biriki model buldum.

Hadi yaa nedenki.Cok duyuyorum evde cikaranlari bu kk da.Baska da biryerde duymadim yada farketmedim.Ben 7/24 beraberim.Cok rahat modeller var.Pamuklu balensiz dolgusuz bile rahatsiz ediyormus cok sasirdim.Ben de bunu tavsiye edebilirim ancak cunku cok rahat onlar.Dag ic giyim firmasi heryerde varsa ben cok guzel biriki model buldum.

Aliskanlik diyorum

Bende aynı durumdayım canım nefret ediyorum evde alismisim hiç takmamaya bir yere giderken nefret eve gelirken ilk isim sütyen çıkarmaktı ama bu iki üç gündür yatarken bile takiyorum eşimde çıkar derdi ben duyuyordum birkaç yerde sarktigini eşim 3 4 gün önce tak sarkacak dedi demezdi bende zoruma gitti kullanmiom şimdi cikartmiom

Sütyen,topuklu ayakkabı,makyaj filan bunlari icat eden bir erkek degilse bende adımı değiştiririm.Zirf kadinlara eziyet olsun diye..neymis kadin dedigin dik göğüslü,uzun ve zarif bacakli,kırmızı dudakli olmaliymis hah sevsinler sizin zevkinizi..Kendileri bir haftalik sakalla sacma sapan kiyafetlerle gozler capakli ortaliklarda dolanirken biz birsey diyormuyuz?
Birde agda derdi var üstelik..hepsi kadinlara dayatilan erkek zihniyeti..
Bizde mecbur uyuyoruz bunlara..
Valla gireyim 60 yasima sarkiticam gogusleri göbeğe öyle salina salina gezicem banane..

60 yaşına girince serbest yap vallahi şimdi yapma

:))))
Sütyen takmak istemiyorsanız takmazsınız, sütyen takmıyorsunuz diye memeleriniz sarkmaz, sütyen taksanız da takmasanız da zaten belli bir yaştan sonra yumuşak dokuya sahip olduğundan memeler sarkar.
Sütyen sarkmayı engellemez, sarkmış memeleri toparlar yalnızca sütyen de meme sarkmasını engellesin diye bulunmamış, kadınlar giydikleri kıyafetlerde daha güzel görünen memelere sahip olurlar dayatmasıyla modacıların bir moda akımıdır sütyen

Disarda mecburen zaten ama evde hic takmam o sütyen denen işkence aletini..
Sarkarsada ameliyat olurum dert degil napiyim.zaten cok dik oldugu soylenemez.iki cocuk emzirince sönmüş balon gibi oldular biraz malum..)
Bende kesinlikle takmazdim ama 3 4 gün cikartmiom bizimki saka da olsa bisi dedi ciddi alındım halbuki yeni büyüyor bebis yok 3senedir bekliyom ins

Erkek modacidir o lanet kisi bence..kadinlara eziyet olsun diye-

Bende kesinlikle takmazdim ama 3 4 gün cikartmiom bizimki saka da olsa bisi dedi ciddi alındım halbuki yeni büyüyor bebis yok 3senedir bekliyom ins
Yok ya ne derse desin takma sal gitsin evde de rahat olmak hakkimiz yani..
Kendilerine malum yerlerine destekli don icat etseler gece gunduz takacaksın deseler ne derler acaba?
Tv karşında nasil yayildiklarini bilirsin:))

Yok ya ne derse desin takma sal gitsin evde de rahat olmak hakkimiz yani..
Kendilerine malum yerlerine destekli don icat etseler gece gunduz takacaksın deseler ne derler acaba?
Tv karşında nasil yayildiklarini bilirsin:))
Aynen canım ole senin bebisler kaç yaslarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…