İpli de var normal görünümlü olan da özelliği birleştirmesi zatenSu İpli olanlar mi
İpli de var normal görünümlü olan da özelliği birleştirmesi zaten
Rica ederim bende o dediğin otu deneyeyimŞimdi baktım da bu mankenlerin göğüsleri iyi. En iyisi ben pentiye bir gideyim.. tşk ederim
60 yaşına girince serbest yap vallahi şimdi yapmaSütyen,topuklu ayakkabı,makyaj filan bunlari icat eden bir erkek degilse bende adımı değiştiririm.Zirf kadinlara eziyet olsun diye..neymis kadin dedigin dik göğüslü,uzun ve zarif bacakli,kırmızı dudakli olmaliymis hah sevsinler sizin zevkinizi..Kendileri bir haftalik sakalla sacma sapan kiyafetlerle gozler capakli ortaliklarda dolanirken biz birsey diyormuyuz?
Birde agda derdi var üstelik..hepsi kadinlara dayatilan erkek zihniyeti..
Bizde mecbur uyuyoruz bunlara..
Valla gireyim 60 yasima sarkiticam gogusleri göbeğe öyle salina salina gezicem banane..
Disarda mecburen zaten ama evde hic takmam o sütyen denen işkence aletini..60 yaşına girince serbest yap vallahi şimdi yapma
Bende kesinlikle takmazdim ama 3 4 gün cikartmiom bizimki saka da olsa bisi dedi ciddi alındım halbuki yeni büyüyor bebis yok 3senedir bekliyom insDisarda mecburen zaten ama evde hic takmam o sütyen denen işkence aletini..
Sarkarsada ameliyat olurum dert degil napiyim.zaten cok dik oldugu soylenemez.iki cocuk emzirince sönmüş balon gibi oldular biraz malum..)
Erkek modacidir o lanet kisi bence..kadinlara eziyet olsun diye-:))))
Sütyen takmak istemiyorsanız takmazsınız, sütyen takmıyorsunuz diye memeleriniz sarkmaz, sütyen taksanız da takmasanız da zaten belli bir yaştan sonra yumuşak dokuya sahip olduğundan memeler sarkar.
Sütyen sarkmayı engellemez, sarkmış memeleri toparlar yalnızcasütyen de meme sarkmasını engellesin diye bulunmamış, kadınlar giydikleri kıyafetlerde daha güzel görünen memelere sahip olurlar dayatmasıyla modacıların bir moda akımıdır sütyen
Yok ya ne derse desin takma sal gitsin evde de rahat olmak hakkimiz yani..Bende kesinlikle takmazdim ama 3 4 gün cikartmiom bizimki saka da olsa bisi dedi ciddi alındım halbuki yeni büyüyor bebis yok 3senedir bekliyom ins
Aynen canım ole senin bebisler kaç yaslardaYok ya ne derse desin takma sal gitsin evde de rahat olmak hakkimiz yani..
Kendilerine malum yerlerine destekli don icat etseler gece gunduz takacaksın deseler ne derler acaba?
Tv karşında nasil yayildiklarini bilirsin:))
Oho benimkiler artik bebis degiller ozluyorum bile o gunlerini..biri oldu 18 digeri 14..gencler artık..Aynen canım ole senin bebisler kaç yaslarda
Aynen pozitif olacaksin en iyisiOho benimkiler artik bebis degiller ozluyorum bile o gunlerini..biri oldu 18 digeri 14..gencler artık..
Ben hala genc bir anneyim ama.ruhumda bedenimde genc hala :)