Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

Fincan deme fincan deme banaaaaa
Yaktı başımı o annem insan Nescafe fincanı falan kapatirdi yaa :KK43:
Bu kız evlenir diye hiç dusunememis
Kendininkilerde maşallah yanii
Yaa sende mi fincan mağdurusun :KK70: seninki nescafe fincanı yine iyiymiş benimki Türk kahvesi fincanı :KK70: ben nerelere gidem ben napam

Yaa sende mi fincan mağdurusun :KK70: seninki nescafe fincanı yine iyiymiş benimki Türk kahvesi fincanı :KK70: ben nerelere gidem ben napam

Yok tatlım benimde kahve fincanı
Nescafe bari kapataydi iyiydi
O yüzden sütyen benim en yakın arkadaşım o olmadan bir erkek gibiyim :-)

Yok tatlım benimde kahve fincanı
Nescafe bari kapataydi iyiydi
O yüzden sütyen benim en yakın arkadaşım o olmadan bir erkek gibiyim :-)
Bu fincan olayı doğru mu acaba ya
Annelerimizin düşüncesi neydi acaba insanlar para verip ameliyat oluyor büyütmek için siz niye fincan kapatırsınız ki aaah ah :KK53:

Bu fincan olayı doğru mu acaba ya
Annelerimizin düşüncesi neydi acaba insanlar para verip ameliyat oluyor büyütmek için siz niye fincan kapatırsınız ki aaah ah :KK53:

Doğru bence yani en azından kase kapat demiştim de o ne öyle kocaman fincan iyidir demişti :KK43: çünkü genetik sulalemiz büyük göğüslü bir ben kerimcan durmaz formatında geziyorum sanırım

Doğru bence yani en azından kase kapat demiştim de o ne öyle kocaman fincan iyidir demişti :KK43: çünkü genetik sulalemiz büyük göğüslü bir ben kerimcan durmaz formatında geziyorum sanırım
Ahaah annemin halaları da çorba kasesi kapatmışlar çok büyük onların. aman sarkar terletir sen karışma diyip fincanı bastırdı şimdiki aklım olsa susar mıydım :KK70:

Ama şimdi hayit tohumu kullanıyorum dolmaya başladı sutyenim. . Devam edicem bırakınca eskisi gibi olmuyormus araştırdım

Ahaah annemin halaları da çorba kasesi kapatmışlar çok büyük onların. aman sarkar terletir sen karışma diyip fincanı bastırdı şimdiki aklım olsa susar mıydım :KK70:

Keşke sarksaydiii keşke terletseydii.. söyle egilince çatal gorunmemesi yok mu :KK43: dünyam başıma yıkılıyor

Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Yaklaşık 3 aydır sütyen kullanmıyorum rahatım , sarkma olmadı aksine sütyen takılmadığında memelerin daha iyi şekil aldığını duymuştum . Gereksiz bir icat ben de sevmediğimden takmıyorum :KK48:

Bende bi ara çörekotuyağı denemiştim ama sonuç alamadım
Sanmıyorum ergenlikten sonra kendiliğinden büyüyeceğini :KK43:

Ameliyattan korkuyorum ne yazikki. . Valla buyutemezsem korkumu yenicem. Kadın dediğin memeli olur yani :) küçük göğüs hiç çekici değil.

Ben takmıyorum, her akşam hafif spor yapıyorum, sarkma olmadı, 80 bedenim. Yazın ve ince giyeceğim günler toparlayıcı atlet, spor büstiyer gibi bir şey giyiyorum. Bol giyince zaten belli olmuyor ama dar giyinmek imkansız.

Ama şimdi hayit tohumu kullanıyorum dolmaya başladı sutyenim. . Devam edicem bırakınca eskisi gibi olmuyormus araştırdım
Saracoglu'nda duymuştum bende gogus büyütmek için ama cesaret edemedim. Nasıl yapılıyor anlatır mısınız

Saracoglu'nda duymuştum bende gogus büyütmek için ama cesaret edemedim. Nasıl yapılıyor anlatır mısınız

Sabah akşam bir su bardagi sıcak suya 1 çay kaşığı atıyorum demliyorum içiyorum. 3 ay kullanmak lazimmis. Adet düzenleyici özelliği de var östrojen hormonu salgiliyor popo falan büyütüyormus. Popoma dikkat etmedim Allah tan o büyük :)

Sabah akşam bir su bardagi sıcak suya 1 çay kaşığı atıyorum demliyorum içiyorum. 3 ay kullanmak lazimmis. Adet düzenleyici özelliği de var östrojen hormonu salgiliyor popo falan büyütüyormus. Popoma dikkat etmedim Allah tan o büyük :)
Aynı durumdayız inan popo iyi durumda da göğüsler :KK43: azıcık tassinlar istiyorum. Aktardan aldınız sanırım kaç beden oldunuz?

Aynı durumdayız inan popo iyi durumda da göğüsler :KK43: azıcık tassinlar istiyorum. Aktardan aldınız sanırım kaç beden oldunuz?

Normalde 75 kullanıyorum doldurmuyodu tabi suan dolduruyor orjinal 75 oldum sanırım :)

X