Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

Hint yağı ile dairesel masaj yapıyorsun. İşe yarıyor. Ben kilo verdiğimde sarkmıştı biraz. Bu egzersizi yaptım. Çok güzel toparladı. Ama masajı doğru yapmalısınız. Benim buradan anlatmam yarım yamalak olur. Araştırın internetten.

Evet, duymuştum bende. Ama zor ya.. soğuk su..

Penti nin balensiz sutyenleri var çok rahat ama annem de takmıyor hatta takmamak için bol giyiniyor

Diğerleri de beni bunalttığında ben bu tür sütyenleri kullanıyorum, aşırı memnunum var mı yok mu hissedilmiyor..

ölü olup olmadigini nasil anlarim, bos deri yigini gibi sanki. uclarini skinca aciyor ama etrafini skinca pek aci hissetmiyorum

Bunu annemde yapıyor yaz-kış :) yazın soğuk suyla yıkanırım zaten ama kışın yapamıyorum ben zaten hiç ısınmam :) annem de pek sütyen takmaz dışarıda da takmaz ne sarkma var nede başka birşey .

Sütyen var sütyen var. Bazilari gercekten vucutlarina uygun sutyeni bulamiyor. Bir arkadasim var. Sutyeninin arkasi nerdeyse ensesine degecek hep oyle sutyenler takardi ve buyuk goguslu olmasina ragmen tam dolgulu sutyen kulanirdi. Sonra baslardi rahat degilim, nefret ediyorum sutyen takmaktam vs.. derdim bu sutyenler sana uygun degil, hayir bunlarla rahat ediyorum derdi. Canim rahatsan neden sikayetcisin. Sikayetciysen rahat degilsin.

Onun gibi yanlis sutyen konusunda israrci olabilirsin. Ben yaz kis kullanirim sutyen evde bile cikartmam. Cunku asla varligini hissetmem sutyenin. Ha bazen ceyizden cikan suslu puslu sutyenleri takmak istedigim olur. Uzerimde iki saat duramaz. Onun gibi dusun. Dogru sutyeni hemuz bulamamissin.

Ay sutyenle var olduğu belli zaten sutyen olmasa yok gibiler... Onsuz kndimi tahta gibi hissediyorum... Ve o kadar ki düğünlerde giydigim elbiselerin altindan iki tane giyiyorum ki varligi belli olsun yokluktayim yok gibiler... Sutyende olmasa hayali kotu

Asansörden eve bornozla mı geçiyorsunuz

Bende sevmiyorum eve gelince öyle bi telaşla çıkartıp fırlatıyorum kı sonra bi rahatlama hissi oh be dünya varmış
Evde bende takmıyorum da dışarıda mecburen kıyafetten belli oluyor diye

Allah aşkına neresi seksi. .
Bir sütyen takiyorum Yarısı boşta.
Meme dediğin sutyeni dolduracak yahu
Benimde öyle küçükken fincan koymuşlar
Hayır insan bana sorar değil mi belki büyük istiyorum
Hayatımı kararttı resmen annem

Asıl sütyen sarkıtıyor. Memeleri sütyene taşıttıkça onları taşımakla yükümlü bağlar lifler kaslar vs. zımbırtılar zamanla güçsüzleşiyor. Ve sarkıyor.

Bence sütyen takmamak sarkma yapmaz. Sütyenim diri tuttuğuna inanmam.

Benimde öyle küçükken fincan koymuşlar
Hayır insan bana sorar değil mi belki büyük istiyorum
Hayatımı kararttı resmen annem

Fincan deme fincan deme banaaaaa
Yaktı başımı o annem insan Nescafe fincanı falan kapatirdi yaa
Bu kız evlenir diye hiç dusunememis
Kendininkilerde maşallah yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…