Hint yağı ile dairesel masaj yapıyorsun. İşe yarıyor. Ben kilo verdiğimde sarkmıştı biraz. Bu egzersizi yaptım. Çok güzel toparladı. Ama masajı doğru yapmalısınız. Benim buradan anlatmam yarım yamalak olur. Araştırın internetten.Ben.
Gercekten sevmiyorum sutyen. Bir kere spor sutyeni aldim ince dar olanlardan onlari takmaya basladiktan sonra takamiyorum artik normal sutyen ayni sizin gibi oluyorum takınca. 75 beden takiyorum buyuk de degil ama hafiften sarktigini fark ettim gecen ama yapacak bir sey yok. Dogal yollarla diklestirme falan varmış yaglar yolu ile falan bilen yazarsa sevinirim..
Evet, duymuştum bende. Ama zor ya.. soğuk su..rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleri
tek bir sirri var derdi , soguk suyla yikamak
yaz kış bende her dus sonunda bi iki dakika soguk buz gibi su tutarim , gercekten ise yariyor ama kisin biraz zor oluyor :)
rica ederim :)Sivasta biraz zorlar ama denemeye deger kesinlikle :)
Cok tesekkur ederim :)
evet zor ama ben cok alistim , babaannem bunu soylesiginde coxuktum ve etkilenmisim demek ki hemen uyfulamaya baslamistim , yillardir alistim artik hosuma bile gidiyo o iki dakikalik buz gibi suEvet, duymuştum bende. Ama zor ya.. soğuk su..
Sarkık göğsü toparlayacak egzersizler var. Hint yağıyla, dairesel masaj yapıyorsun. Birde denize gitme imkanın varsa gözlerden uzak bir yerde bikinisiz yüzebilirsin. Bu da çok iyi bir egzersiz. Bol su içip sğorda yaparsan göğüslerine iyi geleceğine inanıyorum. Sonuçta ölü değil yaşıyor memelerin değilmi? Çabalarına karşılık verecektir.
Bunu annemde yapıyor yaz-kış :) yazın soğuk suyla yıkanırım zaten ama kışın yapamıyorum ben zaten hiç ısınmam :) annem de pek sütyen takmaz dışarıda da takmaz ne sarkma var nede başka birşey .rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleri
tek bir sirri var derdi , soguk suyla yikamak
yaz kış bende her dus sonunda bi iki dakika soguk buz gibi su tutarim , gercekten ise yariyor ama kisin biraz zor oluyor :)
Bence küçük göğüsler çok seksi duruyor. Her zaman dik durur ve sarkmazlar.
Asansörden eve bornozla mı geçiyorsunuzEn iyisini dahi alsam ben ve goguslerim isyankariz, sevmiyoruz, darlaniyoruz.
Destekli kullaniyorsaniz onlar ekstra bunaltiyor.
Bir yili askin suredir sport bh denilen sporcu urunlerini kullaniyorum, onden fermuarli ya da h&m' den dantelli ince destekli olmayan urunleri kullaniyorum. Sarkma ihtimali olabilir. Suan dipdiriler masallah
Normalde eve gelirken ilk cikardigim sutyendir asansorde, merdivende acmaya baslardim. Rahata erdim.
Ahahha yok, arkasini aciyordum eve girer girermez cikabilsin diye.Asansörden eve bornozla mı geçiyorsunuz
Dolar dolar,bir doğur da,taşar bileAllah aşkına neresi seksi. .
Bir sütyen takiyorum Yarısı boşta.
Meme dediğin sutyeni dolduracak yahu
Dolar dolar,bir doğur da,taşar bile
Benimde öyleAllah aşkına neresi seksi. .
Bir sütyen takiyorum Yarısı boşta.
Meme dediğin sutyeni dolduracak yahu
Benimde öyleküçükken fincan koymuşlar
Hayır insan bana sorar değil mi belki büyük istiyorum
Hayatımı kararttı resmen annem