O lastikler benim tenimde iz bırakıyor bir de. Kaşıntıdan ölüyorum. Bir gün korseler gibi inşallah toptan tarihe karışır.Kızlar penye sütyenleri nerden alıyorsunuz?
Yüzde yüz pamuklu sütyen diye verdikleri sütyenlerin bile lastikleri çok rahatsız edici
BenimdeO lastikler benim tenimde iz bırakıyor bir de. Kaşıntıdan ölüyorum. Bir gün korseler gibi inşallah toptan tarihe karışır.
ayy tesekkur ederizBence küçük göğüsler çok seksi duruyor. Her zaman dik durur ve sarkmazlar.
Sutyen onemli :) yani kalitesi onemli. Ben taktiktan 2 dk sonra varligini unutuyorum. Işten eve gelince bi an cikardimmi diye yokluyorum :)) evde takmam ben de
Sarkık göğsü toparlayacak egzersizler var. Hint yağıyla, dairesel masaj yapıyorsun. Birde denize gitme imkanın varsa gözlerden uzak bir yerde bikinisiz yüzebilirsin. Bu da çok iyi bir egzersiz. Bol su içip sğorda yaparsan göğüslerine iyi geleceğine inanıyorum. Sonuçta ölü değil yaşıyor memelerin değilmi? Çabalarına karşılık verecektir.hamilelikte ve emzirirken herkez illa sütyen tak dedi. ama bende okadar rahatsiz oluyordumki hic takmadim. simdi cok pismanim biri anya diyeri konya diyor. Ama vüjüta yapisan atletler var gögüslere destekli uclarini belli etmiyor. benim sarkik gögüslerimi kisin öyle iyi idare ediyor.
Hmmm daha önceden bu kadar rahatsız olmuyordum. O zaman menopoz yüznden böylemenapozda misiniz?
o donemde xok rahatsiz ediyor annemden biliyorum
bende hic sevmem sadece disari giderken takarim
son bir yildir emzirme sutyeni kullaniyorum o basli basina facia zaten
buyuk ihtimalle menapoz sebebiyledirHmmm daha önceden bu kadar rahatsız olmuyordum. O zaman menopoz yüznden böyle
rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleriBen.
Gercekten sevmiyorum sutyen. Bir kere spor sutyeni aldim ince dar olanlardan onlari takmaya basladiktan sonra takamiyorum artik normal sutyen ayni sizin gibi oluyorum takınca. 75 beden takiyorum buyuk de degil ama hafiften sarktigini fark ettim gecen ama yapacak bir sey yok. Dogal yollarla diklestirme falan varmış yaglar yolu ile falan bilen yazarsa sevinirim..
Sivasta biraz zorlar ama denemeye deger kesinlikle :)rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleri
tek bir sirri var derdi , soguk suyla yikamak
yaz kış bende her dus sonunda bi iki dakika soguk buz gibi su tutarim , gercekten ise yariyor ama kisin biraz zor oluyor :)