Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

Emzirme surecindeyim sut kanallarım tikandigi icin 1.yildir sutyen takamiyorum.
Ve kendimi korkunc hissediyorum. Ne giyersem giyeyim ust taraf cok kotu görünüyor.
Ben sımsıkı camasir severim.
Toparlayici sutyenlerimi takabilecegim gunleri dort gozle bekliyorum kalip gibi ohh missss:)

Kızlar penye sütyenleri nerden alıyorsunuz?
Yüzde yüz pamuklu sütyen diye verdikleri sütyenlerin bile lastikleri çok rahatsız edici
O lastikler benim tenimde iz bırakıyor bir de. Kaşıntıdan ölüyorum. Bir gün korseler gibi inşallah toptan tarihe karışır.

23 yaşındayım 80b memelerim ve bu yaşıma kadar doğru düzgün takmadım :KK70: çok büyük olmadığı için biraz dik dik duruyor ama yapacak bi şey yok. dünyanın en illet şeyi sütyen. Ve bazı araştırmalar meme kanserini tetiklediğini söylüyor. Sanılanın aksine sütyen memelerin sarkmasına da neden oluyor. Meme kaslarını tembelleştiriyormuş. Eğer büyük memeleriniz varsa ya da çok çocuk emzirdiyseniz sütyen taksanız da takmasanız da sarkacak o memeler kaçarı yok.

Yazın askılı giyerken bile takmıyorum sütyen, canım kıymetli benim rahatıma düşkünüm :KK70: hele uyurken bile takanları düşündükçe ben kanser oluyorum :KK70:

Ne kadar bir tasmadan farksız görsem de onsuz asla :110: son birkaç aydır evde bazen bende çıkarıyorum oh be diyorum özgürlük tabi çok sürmüyor geri takıyorum yapcak bişey yok çekecek çilemiz var :KK64:

bralet kullanıyorum ben genelde. hem dantel detayın göstermeyi sevdiğim için,hem de çok sıkmıyor yoksa cidden ruhum daralıyor benim.

Sutyen onemli :) yani kalitesi onemli. Ben taktiktan 2 dk sonra varligini unutuyorum. Işten eve gelince bi an cikardimmi diye yokluyorum :)) evde takmam ben de

Ben.
Gercekten sevmiyorum sutyen. Bir kere spor sutyeni aldim ince dar olanlardan onlari takmaya basladiktan sonra takamiyorum artik normal sutyen ayni sizin gibi oluyorum takınca. 75 beden takiyorum buyuk de degil ama hafiften sarktigini fark ettim gecen ama yapacak bir sey yok. Dogal yollarla diklestirme falan varmış yaglar yolu ile falan bilen yazarsa sevinirim..

Sutyen onemli :) yani kalitesi onemli. Ben taktiktan 2 dk sonra varligini unutuyorum. Işten eve gelince bi an cikardimmi diye yokluyorum :)) evde takmam ben de

Hangi marka ve model

Mesela hiç destekli sütyenim olmadı siz Nasıl kullanıyorsunuz

Kom dikişsizler benim favorim ama onlardan da firar ediyor bazen benimkiler

menapozda misiniz?
o donemde xok rahatsiz ediyor annemden biliyorum
bende hic sevmem sadece disari giderken takarim
son bir yildir emzirme sutyeni kullaniyorum o basli basina facia zaten :kızgın:

hamilelikte ve emzirirken herkez illa sütyen tak dedi. ama bende okadar rahatsiz oluyordumki hic takmadim. simdi cok pismanim biri anya diyeri konya diyor. Ama vüjüta yapisan atletler var gögüslere destekli uclarini belli etmiyor. benim sarkik gögüslerimi kisin öyle iyi idare ediyor.
Sarkık göğsü toparlayacak egzersizler var. Hint yağıyla, dairesel masaj yapıyorsun. Birde denize gitme imkanın varsa gözlerden uzak bir yerde bikinisiz yüzebilirsin. Bu da çok iyi bir egzersiz. Bol su içip sğorda yaparsan göğüslerine iyi geleceğine inanıyorum. Sonuçta ölü değil yaşıyor memelerin değilmi? Çabalarına karşılık verecektir.

menapozda misiniz?
o donemde xok rahatsiz ediyor annemden biliyorum
bende hic sevmem sadece disari giderken takarim
son bir yildir emzirme sutyeni kullaniyorum o basli basina facia zaten :kızgın:
Hmmm daha önceden bu kadar rahatsız olmuyordum. O zaman menopoz yüznden böyle

Ben oldum olası sevmemişimdir

2. saatten sonra daralıyorum, çalışıyorsam verimliliğim ciddi şekilde düşüyor

Kış aylarında nerdeyse hiç giymem, şık gömlek + kazak/süeter giyiyorum çaktırmıyor öyle olunca :)

Sarkma vb yok bende kol omuz çalıştıran egzersiz zaten yapıyorum

İnsanoğlunun kendine eziyeti bence başka bir şey değil

Ben çok nadir kullanıyorum. İşe giderken sadece, o da potluk olmasın diye. Henüz sarkmadı sarkacak gibi de durmuyor. Straplez sutyen kullanıyorum ben. Omuzlarimi sıkmadıgi için rahatım.

Ben.
Gercekten sevmiyorum sutyen. Bir kere spor sutyeni aldim ince dar olanlardan onlari takmaya basladiktan sonra takamiyorum artik normal sutyen ayni sizin gibi oluyorum takınca. 75 beden takiyorum buyuk de degil ama hafiften sarktigini fark ettim gecen ama yapacak bir sey yok. Dogal yollarla diklestirme falan varmış yaglar yolu ile falan bilen yazarsa sevinirim..
rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleri
tek bir sirri var derdi , soguk suyla yikamak
yaz kış bende her dus sonunda bi iki dakika soguk buz gibi su tutarim , gercekten ise yariyor ama kisin biraz zor oluyor :)

rahmetli babaanem 82 yasinda vefat etti ve o yasta bile tas gibiydi gogusleri
tek bir sirri var derdi , soguk suyla yikamak
yaz kış bende her dus sonunda bi iki dakika soguk buz gibi su tutarim , gercekten ise yariyor ama kisin biraz zor oluyor :)
Sivasta biraz zorlar ama denemeye deger kesinlikle :)
Cok tesekkur ederim :)

X