Menapoza giriyorum evet, ateşler falan. Hepiciği oluyor.Menopoz basliyor olabilir mi son donemde boyle oldugu icin aklima o geldi.
Yaaa...uyurken o nasıl takılır yemin ediyorum aklım almıyor. Ben sütyenle uyusam deliririm herhalde.
evi geçtim uyurken mi.
eziyet yahu.))
Zaten sutyen rahat olmadığı gibi zararlı da bu konuda yapılmış araştırma var.Istatiksel olarak sutyen kullanmamak meme kanseri riskini azaltiyormus.Sikintina gelince göğüslerin küçükse ve ucu yoksa emzirme sütyeni kullanabilirsin çok rahatSevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Ondandir o zaman vucut odem yapiyordur gezdikce sıkıyordur.Menapoza giriyorum evet, ateşler falan. Hepiciği oluyor.
Benimkine etkisi olur mu onların bilemedimPentiye bakın. Sporcu sütyenleri var. Düz renk siyah, beyaz, krem, gri... çok da rahatlar. Üstelik bu ara 3 al 2 öde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 Tanesini 50 liraya aldım. Uçlar belli olmasın diye ince bir ped de var içinde... mis :)
Yok canm ben memnunum ama sende yarim atlet ve buyuk beden kullanabilirsn dar alma ve pentinin doreminin kiler rahat oluyor ucuz alma telleri falan dikis leri acitir.Sütyen kullanmam dışarda, işte yeni yeni rahatsız etmeye başladı. Son bir senedir. Dertleşmek, sütyen önerileri almak için konu açtım. Merak ettim benim gibi hisseden, sütyen sevmeyen var mı diye
Bende sütyenin zararlı olduğuna inanıyorum. Meme kanserini tetikliyor bana göre. Memeler kalıba girmiş gibi sıkışıp kalıyorlar sütyenin içinde. Orada bir kitle oluşacaksa da bakıyor ki karşı koyan, gelen giden yok. Memeler vücut dolaşımından izole edilmiş, dışlanmış, kapılar kapalı. Yayılıveriyor oksijensiz ortamda.Zaten sutyen rahat olmadığı gibi zararlı da bu konuda yapılmış araştırma var.Istatiksel olarak sutyen kullanmamak meme kanseri riskini azaltiyormus.Sikintina gelince göğüslerin küçükse ve ucu yoksa emzirme sütyeni kullanabilirsin çok rahat
Aynen öyle memedeki toksinleri atmasına izin vermiyorBende sütyenin zararlı olduğuna inanıyorum. Meme kanserini tetikliyor bana göre. Memeler kalıba girmiş gibi sıkışıp kalıyorlar sütyenin içinde. Orada bir kitle oluşacaksa da bakıyor ki karşı koyan, gelen giden yok. Memeler vücut dolaşımından izole edilmiş, dışlanmış, kapılar kapalı. Yayılıveriyor oksijensiz ortamda.
Dar sütyeni spor yaparken kullanmak için almıştım. Atlayıp zıplamaktan memişler sallanmasın diye. Normalde normal olanı kullanıyorum tabiki. Bedenime uygun olanı. Ama burda bir kaç öneri aldım. Deneyeceğim.Yok canm ben memnunum ama sende yarim atlet ve buyuk beden kullanabilirsn dar alma ve pentinin doreminin kiler rahat oluyor ucuz alma telleri falan dikis leri acitir.
yalniz degilsin canimBide göğsü olmayanlar var (ben gibi)
Yakın zamanda çok sevdiğim arkadaşımı meme kanserinden kaybettim. Ve o yanlış sütyen kullanıyordu. Tam bahsettiğimiz gibi.Aynen öyle memedeki toksinleri atmasına izin vermiyor
Bence küçük göğüsler çok seksi duruyor. Her zaman dik durur ve sarkmazlar.yalniz degilsin canim
Sarkacak bir varlik yok ortada, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim