Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

Yaaa...uyurken o nasıl takılır yemin ediyorum aklım almıyor. Ben sütyenle uyusam deliririm herhalde.

evi geçtim uyurken mi.
eziyet yahu.))

Gogusler buyuk olunca rahatsiz ediyor autyen takmamak. Cikarinca asla rahat edemiyorum. Uyurken bile. Tabi dolgulu, telli, silikonlu falan degil. Duz penye olanlardan bahsediyorum. Rahatsiz etmiyor. Dolgulu vs olanlari disarda da takamiyorum iste onlar cok uyuz ediyor :)

Abartiyomusunuz acaba :) sutyenine baglidir bence birde alismaya..suan emzirdigim icin sutyenli yatiyorum bende.. ayrica buyuk gogusluyseniz illaki sarkar...filmlerde gordugunuz buyuk dik gogusler cogunlukla slikon..Allahin isi iste kimine vermez kiminede verir ama sarkar :) ayrica gogus uclarindan rahatsiz olmayacaksaniz.. gogus bantlari var.. yapistiriyosun hoop gogusler diklesiyor :) yaz icin ideal birsey bence:)

Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Zaten sutyen rahat olmadığı gibi zararlı da bu konuda yapılmış araştırma var.Istatiksel olarak sutyen kullanmamak meme kanseri riskini azaltiyormus.Sikintina gelince göğüslerin küçükse ve ucu yoksa emzirme sütyeni kullanabilirsin çok rahat

Bende evde hic takmam.Markete filan giderken montun altında hiç belli olmuyor.takmam.sadece işe giderken sporcu sütyeni takiyorum.dışı sungerli olanlardan.çünkü cok küçük benimkiler:)eskiden telli olanlardan takardim.simdi takamiyorum gecen denedim ne iskenceymis.Simdi rahata alistim yasasin memislere özgürlük:)

Kışın pek rahatsız etmiyor beni ama yazın o sıcaklarda daral getiriyor insana. Takmazsakta göğüslerin sarkma durumu var işte yapcak bişi yok mecburuz..

Pentiye bakın. Sporcu sütyenleri var. Düz renk siyah, beyaz, krem, gri... çok da rahatlar. Üstelik bu ara 3 al 2 öde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 Tanesini 50 liraya aldım. Uçlar belli olmasın diye ince bir ped de var içinde... mis :)
Benimkine etkisi olur mu onların bilemedim :KK48:hem atletsiz de duramadığım için dediğim türden olanlar iyi oluyir benim icin

Sütyen kullanmam dışarda, işte yeni yeni rahatsız etmeye başladı. Son bir senedir. Dertleşmek, sütyen önerileri almak için konu açtım. Merak ettim benim gibi hisseden, sütyen sevmeyen var mı diye
Yok canm ben memnunum ama sende yarim atlet ve buyuk beden kullanabilirsn dar alma ve pentinin doreminin kiler rahat oluyor ucuz alma telleri falan dikis leri acitir.

Zaten sutyen rahat olmadığı gibi zararlı da bu konuda yapılmış araştırma var.Istatiksel olarak sutyen kullanmamak meme kanseri riskini azaltiyormus.Sikintina gelince göğüslerin küçükse ve ucu yoksa emzirme sütyeni kullanabilirsin çok rahat
Bende sütyenin zararlı olduğuna inanıyorum. Meme kanserini tetikliyor bana göre. Memeler kalıba girmiş gibi sıkışıp kalıyorlar sütyenin içinde. Orada bir kitle oluşacaksa da bakıyor ki karşı koyan, gelen giden yok. Memeler vücut dolaşımından izole edilmiş, dışlanmış, kapılar kapalı. Yayılıveriyor oksijensiz ortamda. :KK43:

Bende sütyenin zararlı olduğuna inanıyorum. Meme kanserini tetikliyor bana göre. Memeler kalıba girmiş gibi sıkışıp kalıyorlar sütyenin içinde. Orada bir kitle oluşacaksa da bakıyor ki karşı koyan, gelen giden yok. Memeler vücut dolaşımından izole edilmiş, dışlanmış, kapılar kapalı. Yayılıveriyor oksijensiz ortamda. :KK43:
Aynen öyle memedeki toksinleri atmasına izin vermiyor

Yok canm ben memnunum ama sende yarim atlet ve buyuk beden kullanabilirsn dar alma ve pentinin doreminin kiler rahat oluyor ucuz alma telleri falan dikis leri acitir.
Dar sütyeni spor yaparken kullanmak için almıştım. Atlayıp zıplamaktan memişler sallanmasın diye. Normalde normal olanı kullanıyorum tabiki. Bedenime uygun olanı. Ama burda bir kaç öneri aldım. Deneyeceğim.

hamilelikte ve emzirirken herkez illa sütyen tak dedi. ama bende okadar rahatsiz oluyordumki hic takmadim. simdi cok pismanim biri anya diyeri konya diyor. Ama vüjüta yapisan atletler var gögüslere destekli uclarini belli etmiyor. benim sarkik gögüslerimi kisin öyle iyi idare ediyor.

Kızlar penye sütyenleri nerden alıyorsunuz?
Yüzde yüz pamuklu sütyen diye verdikleri sütyenlerin bile lastikleri çok rahatsız edici

ben 28 yasımdayım montofon ınegı gıbıdır memelerım su zamana kadar hıc cıkarmazdım 7\24 takardım artık gece uyırken cıkarmaya basladım neden bılmıyrum son bes aydır falan benı de darlıyr

X