Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

sporcu sütyeni ya da %100 pamuklu şeyler kullanıyorum,
sentetik iç çamaşır asla kullanamam,
evde sütyen kullanmam
yaş 35 memeler olması gereken yerde sabit duruyor :)
Bende asla sentetik şeyler kullanmam. Penye, yada pamukludur sütyenlerim. Sade kumaş, süngeri dolgusu yok. Buna rağmen bunaltıyor.

Teşekkür ederim. Bakarım.

Ben spor salonuna sütyeni kullanmaya başladım kilo verip bedenimde takmaya devam edeceğimi umuyorum sporlar çok rahat

ben de eve girince çıkarıp rahatlıyorum, yaşım 20 birkaç sene sonra sarkacak gibi mutsuzum

Bende 52 yaşındayım. Sarkma yok. Yatarken hiç takmam. Evde de iş yapıyorsam atlet gibi bir şey kullanıyorum. Oturunca çıkartıp atarım. Uzun yıllar böyle. Sarkmaya sebep olmadı. Mide sorunu konusunda haklı olabilirsiniz. Hassas bir midem var.

ben de eve girince çıkarıp rahatlıyorum, yaşım 20 birkaç sene sonra sarkacak gibi mutsuzum
Sarkmaz bundan sebep. Ben evde çok ender takarım. Senden çok yaşlıyım sarkmadı. Ama çok büyükse ağırlıktan sarkabilir onu bilemem. Benim göğüslerim normal ölçüde. Ne büyük nede küçük.

Regl öncesi şişkinlik olduğu zaman dayanamıyorum ben de. O zaman geceleri ya da evdeysem çıkartıyorum. Ama dışarı kesinlikle çıkamam. Ama sarkma yapıyor bence , bi destek şart

Bende evde hic takmiyorum. Ama maalesef disari cikarken silikonlu takiyorum.

Rabbim millete kavun kadar vermis, bizden esirgemis

Ama buyuk olsaydi kesinlikle sporcu sutyeni takardim. Zaten arada evde ondanda takiyorum.

Ben de çok nadir kullanırım, hele kışın neredeyse hiç takmam ama göğüslerim küçük. Kullananların sarkmıyor mu sanki, eninde sonunda sarkacak. Yaşla alakalı birşey o bence, sütyenle değil. İri göğüslü olup gece dahi sütyenle yatanları biliyorum, çıkardıklarında aşağı düşüyorlarmış tabiri caizse göbeklerine değiyormuş memişler

Yeni uye die dusundum ama yok bu gercekmi ya takma sende yarim atlet kullan yeni mi basladiniz sutyen takmaya ustumde varmi yokmu belli bile deil :) siz garip geldi kucuk beden kullanmayin bence oyle pörtlerse nefes alamazsin
Sütyen kullanmam dışarda, işte yeni yeni rahatsız etmeye başladı. Son bir senedir. Dertleşmek, sütyen önerileri almak için konu açtım. Merak ettim benim gibi hisseden, sütyen sevmeyen var mı diye

Ay ben de bebegim olduktan sonra biraktim. Kalin montlar giyip sakliyorum. Hollywood da no bra akimi varmis biz de o misal :)

Menopoz basliyor olabilir mi son donemde boyle oldugu icin aklima o geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…