Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende asla sentetik şeyler kullanmam. Penye, yada pamukludur sütyenlerim. Sade kumaş, süngeri dolgusu yok. Buna rağmen bunaltıyor.sporcu sütyeni ya da %100 pamuklu şeyler kullanıyorum,
sentetik iç çamaşır asla kullanamam,
evde sütyen kullanmam
yaş 35 memeler olması gereken yerde sabit duruyor :)
Sürekli takmayıda çok önermiyorlar. Arada serbest bırakmak meme sağlığı için gerekli imiş.Bende 7-24 cikartmam sütyen yoksa kendimi rahatsız hissederim
Teşekkür ederim. Bakarım.Pentiye bakın. Sporcu sütyenleri var. Düz renk siyah, beyaz, krem, gri... çok da rahatlar. Üstelik bu ara 3 al 2 öde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 Tanesini 50 liraya aldım. Uçlar belli olmasın diye ince bir ped de var içinde... mis :)
Aslında denedim ama evde. Bir nebze daha iyi.Şimdi her yerde bulamıyorum ama su sütyenli atletlerden oluyor ondan kullansaniz.denediniz mi hiç
Ben spor salonuna sütyeni kullanmaya başladım kilo verip bedenimde takmaya devam edeceğimi umuyorum sporlar çok rahatSevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Bende 52 yaşındayım. Sarkma yok. Yatarken hiç takmam. Evde de iş yapıyorsam atlet gibi bir şey kullanıyorum. Oturunca çıkartıp atarım. Uzun yıllar böyle. Sarkmaya sebep olmadı. Mide sorunu konusunda haklı olabilirsiniz. Hassas bir midem var.Sütyen gün içinde sıkıyorsa mide sorunun olabilir, kendimden biliyorum midem kötü olduğu zaman sütyen nefes aldırmıyor.
Doğru model seçememiş olabilirsin, ucuz pazar malı tabir edilen sütyenleri kullanma
Öte yandan eve gelince bende fırlatıp atıyorum, büyük göğüslüyüm sarkma sorunu pek yaşamadım 40 yaşındayım ama sarksada umurum değil o cendereyi birde evde taşıyamam. Zaten uzmanlar akşamları çıkartın diyor
Sarkmaz bundan sebep. Ben evde çok ender takarım. Senden çok yaşlıyım sarkmadı. Ama çok büyükse ağırlıktan sarkabilir onu bilemem. Benim göğüslerim normal ölçüde. Ne büyük nede küçük.ben de eve girince çıkarıp rahatlıyorum, yaşım 20 birkaç sene sonra sarkacak gibi mutsuzum
Sütyen kullanmam dışarda, işte yeni yeni rahatsız etmeye başladı. Son bir senedir. Dertleşmek, sütyen önerileri almak için konu açtım. Merak ettim benim gibi hisseden, sütyen sevmeyen var mı diyeYeni uye die dusundum ama yok bu gercekmi ya takma sende yarim atlet kullan yeni mi basladiniz sutyen takmaya ustumde varmi yokmu belli bile deil :) siz garip geldi kucuk beden kullanmayin bence oyle pörtlerse nefes alamazsin
Ay ben de bebegim olduktan sonra biraktim. Kalin montlar giyip sakliyorum. Hollywood da no bra akimi varmis biz de o misal :)Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Yaaa...uyurken o nasıl takılır yemin ediyorum aklım almıyor. Ben sütyenle uyusam deliririm herhalde.Ben uyurken bile cikarmayanlardanim. Cikarinca rahatsiz oluyorum ben de.
O yuzden tavsiye veremicem :)
Ben uyurken bile cikarmayanlardanim. Cikarinca rahatsiz oluyorum ben de.
O yuzden tavsiye veremicem :)
Menopoz basliyor olabilir mi son donemde boyle oldugu icin aklima o geldi.Bende 52 yaşındayım. Sarkma yok. Yatarken hiç takmam. Evde de iş yapıyorsam atlet gibi bir şey kullanıyorum. Oturunca çıkartıp atarım. Uzun yıllar böyle. Sarkmaya sebep olmadı. Mide sorunu konusunda haklı olabilirsiniz. Hassas bir midem var.