En iyisini dahi alsam ben ve goguslerim isyankariz, sevmiyoruz, darlaniyoruz.Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Görmüştüm bir belgeselde. Afrikada bir anne memesini sırtına atmış oğlu emiyor kendi çamaşır yıkıyordu. Oğlanda 9 yaşında rahat var!İki gün sonra birini sağ omzuna atarsın birini sol omzuna demedi deme:))
Teşekkür ederim. Araştıracağım.Bralette giyin hem şık hem rahat
Mevcut sporcu sütyenlerim hep bir beden küçük, sallanmasınlar diye. İp atladığım zaman almıştım. Bedenime göre alayım belki rahattır.sporcu sütyenlerinden dene istersen
Ben bugün çıkartmasaydım kalp krizi geçirebilirdim. Şiştim, tıkandım resmen.Ben de pek rahat etmiyorum evde takmiyorum bile disardayken mecburen takiyorum ama bi kabine girip cikartacak kadar da rahatsiz olmuyorum
Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
Şimdi her yerde bulamıyorum ama su sütyenli atletlerden oluyor ondan kullansaniz.denediniz mi hiç