Sütyen takmak beni bunaltmaya başladı.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.563
59
Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.

Sevgili kadınlar kulübü üyeleri. sütyenlerle başım belada. Evde zaten takmıyordum. Bugün sütyenim yüzünden az kalsın bayılacaktım. dışardaydım. Normalde tam bedenime göre. Ama kullandıkca beni sıkıp rahatsız etmeye başlıyor. Zaten sürekli orasını, burasını çekiştiriyorum gün boyu. Patlıyorum içinde resmen. Bir mağazaya girip soyunma kabininde çıkartıp çantaya attım. Nasılsa kış ve kalın giysiler altında belli olmaz dedim. Üzerimde şişme yelek vardı. Ohhh bir rahatlık ki! Yaa...takmak istemiyorum nalet şeyi! Sütyen takmayanınız varmı ve sütyen takmadığınız için memeleriniz sarktımı?. Acaba bu yaşlanma belirtisi mi. Yakında paçalı, çiçekli don giymeye de başlarım diye korkuyorum.
En iyisini dahi alsam ben ve goguslerim isyankariz, sevmiyoruz, darlaniyoruz.
Destekli kullaniyorsaniz onlar ekstra bunaltiyor.
Bir yili askin suredir sport bh denilen sporcu urunlerini kullaniyorum, onden fermuarli ya da h&m' den dantelli ince destekli olmayan urunleri kullaniyorum. Sarkma ihtimali olabilir. Suan dipdiriler masallah
Normalde eve gelirken ilk cikardigim sutyendir asansorde, merdivende acmaya baslardim. Rahata erdim.

Sütyen gün içinde sıkıyorsa mide sorunun olabilir, kendimden biliyorum midem kötü olduğu zaman sütyen nefes aldırmıyor.
Doğru model seçememiş olabilirsin, ucuz pazar malı tabir edilen sütyenleri kullanma
Öte yandan eve gelince bende fırlatıp atıyorum, büyük göğüslüyüm sarkma sorunu pek yaşamadım 40 yaşındayım ama sarksada umurum değil o cendereyi birde evde taşıyamam. Zaten uzmanlar akşamları çıkartın diyor

Yeni uye die dusundum ama yok bu gercekmi ya :KK31:takma sende yarim atlet kullan yeni mi basladiniz sutyen takmaya ustumde varmi yokmu belli bile deil :) siz garip geldi kucuk beden kullanmayin bence oyle pörtlerse nefes alamazsin :KK70:

sporcu sütyeni ya da %100 pamuklu şeyler kullanıyorum,
sentetik iç çamaşır asla kullanamam,
evde sütyen kullanmam
yaş 35 memeler olması gereken yerde sabit duruyor :)

Ben de pek rahat etmiyorum evde takmiyorum bile disardayken mecburen takiyorum ama bi kabine girip cikartacak kadar da rahatsiz olmuyorum

Şimdi her yerde bulamıyorum ama su sütyenli atletlerden oluyor ondan kullansaniz.denediniz mi hiç

Pentiye bakın. Sporcu sütyenleri var. Düz renk siyah, beyaz, krem, gri... çok da rahatlar. Üstelik bu ara 3 al 2 öde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 Tanesini 50 liraya aldım. Uçlar belli olmasın diye ince bir ped de var içinde... mis :)

X