Sütyen morarttı ve geçmiyor

burcccccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
207
0
46
Hakkari
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama eğer öle değilse bile şimdiden özür dilerim :18: sorunum şöyle ki yaklaşık nisan ayı gibi sutyenden dolayı kolaltımın göğüs hizasındaki yerinde kaşınmalar olmaya başladı dağal olarak kaşıdım kaşıdım çok kaşıdım sonra orası morardı hani bazı sütyen askılarının kenarındaki yapışkan cildi tahriş eder de morartır ya aynen öle oldu ve bi türlü geçmio temmuzda düğünüm var ve gelinlikten belli olmamasını istiyorum. en son olarak 1 haftadan beri hergün medicasol ve bepanten merhem falan sürüyorum ama pek de işe yaradığı söylenemez sizin bildiğiniz yöntemer varsa paylaşırsanız memnun olurum :34::34:

fito krem alıp sürmeni tavsiye ederim morluklara lekelere iyi geliyo sabah akşam düzenli kullanırsan etkili olduğunu görürsün inş.. sorunun çözülür

eczaci'ya danissaniz? O sizi daha iyi yonlendirir.. sizi uzmek istemem ama genelde morariklarin gecmesi baya zaman aliyor.. umarim sizinki dugununuze kdr kaybolmus olur..

eczaci'ya danissaniz? O sizi daha iyi yonlendirir.. sizi uzmek istemem ama genelde morariklarin gecmesi baya zaman aliyor.. umarim sizinki dugununuze kdr kaybolmus olur..

ya bulunduğum yerdeki eczacılar erkek danışamam yani ve cildiye de yok burda:50:ama arkadaşın söylediği kremi bi denemek istiyorum evet farkındayım zaten 2 aydan beri geçmeyen morluk 1 ayda hiç geçmez en azından hafifler belki olmadı fondöten falan bişiler düşünücem :44:

ya bulunduğum yerdeki eczacılar erkek danışamam yani ve cildiye de yok burda:50:ama arkadaşın söylediği kremi bi denemek istiyorum evet farkındayım zaten 2 aydan beri geçmeyen morluk 1 ayda hiç geçmez en azından hafifler belki olmadı fondöten falan bişiler düşünücem :44:

Son alternatifiniz fondoten olur evet, ama simdiden bir deneyin bakalim nasil duracak? Birde KK'da "bir uzmana danisin" diyebir bolum var, orada bir dermatolog, eczaci veya ilgili alani olan doktora sorsaniz? belki yardimci olurlar, ben sahsen morarliginizi dogru durust bilmeden sunu veya bunu deneyin diyemem, sglinizla oynayamam ustelik dugun soz konusu :-) Eger sorunuza cvp bulursaniz buraya da paylasin ;-)

Son alternatifiniz fondoten olur evet, ama simdiden bir deneyin bakalim nasil duracak? Birde KK'da "bir uzmana danisin" diyebir bolum var, orada bir dermatolog, eczaci veya ilgili alani olan doktora sorsaniz? belki yardimci olurlar, ben sahsen morarliginizi dogru durust bilmeden sunu veya bunu deneyin diyemem, sglinizla oynayamam ustelik dugun soz konusu :-) Eger sorunuza cvp bulursaniz buraya da paylasin ;-)

aaaaa evet doğru ya hiç aklıma gelmemişti valla çok teşekkür ederim saolun :)

Back