Sütyen marka model önerisi 🌷

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.443
3.130
103
Ay bu konuyu hangi başlığa açayım bilemedim umarım doğru yerdir.

Kızlar bana taşırmayan,derleyip toplayan sütyen lazım. Hala emziriyorum. Taşmaması lazım. Dar kazak giydiğimde çok rahatsız oluyorum. Dar giydiğimde gözükmemeli çizgi şeklinde. Hem de şöyle toparlasa küçük gösterse ne güzel olur.

Doğum öncesi 85B ve C kullanıyordum bilmeden o da. Deneme amaçlı. Ama sanki yine dar gibiler. Belki de ondan taşıyor çünkü 85 e girebiliyorum
Eskilerin Hala içine giriyor ama ben şu a,b,c,d olayını da anlamıyorum

Onu da anlatıp bana öneride bulunursanız çok sevinirim. Hangi marka hangi model almalıyım?

75-80-85-90 gibi ilerleyen rakamlar sırt ölçünüz. A-b-c-d-e gibi ilerleyen harfler de meme cup ölçünüz.
Öncesinde c cup giyiyorsanız ve şimdi d ya da e cup deneyebilirsiniz. Çok kilo aldıysanız ya da memelerde aşırı büyüme olduysa 85 yerine 90 denenebilir.
Toparlama ve küçük gösterme konusunda öneri veremiyorum ne yazık ki o konuda hiç bilgim yok

Victoria's Secret marka kullaniyorum

75 85 bunlar sırt ölçüsü genişlik b c d bunlar meme büyüklüğü. İnternette beden rehberleri var. Ben marks and spencer ve victoria secret kullanıyorum penti lotus ve suwen lazer kesimli olanlar. 75 d büyük memem var ama zayıfım sırtım dar. Memem sarkık değil bu yüzden toparlama konusunda bir şey diyemem.

Bebeksiniz çok teşekkür ederim o zaman D alayım C yetmiyor demek ki

Bebeksiniz çok teşekkür ederim o zaman D alayım C yetmiyor demek ki
Ama her markanın cup ölçüsü değişkenlik gösterir örneğin Victoria secret d cup'la suwen d cup aynı ölçüde olmayabilir bu yüzden denemeden almayın

Ama her markanın cup ölçüsü değişkenlik gösterir örneğin Victoria secret d cup'la suwen d cup aynı ölçüde olmayabilir bu yüzden denemeden almayın
Evet doğru diyorsunuz
Bi de şu toparlayıcılık konusuna biri yazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…