• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütyen klipsi acil

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.352
498
37
Arkadaslar erken bir vakitte evden çıktım ve hiç olmayacak şekilde önden bağlamali sütyen klipsi kırıldı
Eve uğramada imkanım yok
Ben ne yapabilirim veya nereden alabilirim bunu
Baya zor durumdayim şimdilik oturuyorum araç icindeyim ama gün boyu ayakta dolaşmam gerekecek

Yenisini almaktan baska caren yok.sanki yada bir filkete igne alip idareden birlestirmek
Yol üstünde iç Çamaşırcı yok ki :KK43: böyle tuhafiye tarzı şeyler var ama
Oralarda var mıdır yoksa oraya bos yere uğrayıp vakit kaybetmemem lazım

Yol üstünde iç Çamaşırcı yok ki :KK43: böyle tuhafiye tarzı şeyler var ama
Oralarda var mıdır yoksa oraya bos yere uğrayıp vakit kaybetmemem lazım
Çengelli iğne al tuhafiyeden. Küçüklerden dört beş tane al. İyice tuttur onunla (: kız buraya konu açana kadar çoktan bulurdun adım başı var :D

Çengelli iğne al tuhafiyeden. Küçüklerden dört beş tane al. İyice tuttur onunla :-) kız buraya konu açana kadar çoktan bulurdun adım başı var :KK70:
Havaalanına gidiyorum :KK43: gelmek üzereyim o yüzden

Kliplerin kensrından tutturun çatal iğne sürekli çıkabilir batar falan bide göğüsleriniz büyükse zor.. Ben olsam dikerdi

Kliplerin kensrından tutturun çatal iğne sürekli çıkabilir batar falan bide göğüsleriniz büyükse zor.. Ben olsam dikerdi
Klipsin biri ortadan kırıldı dikme ihtimali hiç yok yani tek klipsle kaldım
Sutyende önden bağlamali ikisi iki yanda sallanıyor
İğne olmadı zaten küçük bi şey buldum diğer Klips tutmuyor onu

Siz hiç duydunuz mu klipsler Nerede satılıyor

Tuhafiye var demişsiniz birine girip sorun kesin vardır kabinde de değişirsiniz üstünüzü...
Başka türlü bütün gün tutacağını sanmıyorum

Back