Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem engeller die sölemişti bana evet bende yarımatlet kullandım bayagı bi ama sütyen yada yarım atlet kullanmazsan sarkma olur
valla bence doğru. ben çıkmaya başladığında özendim taktım sürekli, büyümedi 70'de kaldı((
ablam uzun bir süre hiçççç takmadı şimdi 90 kullanıyo...
anneden geçiyor benmkisi.85 giyiyorum .ama süteyeni mutlaka takmak lazım
belgesellerde afrika kadınları gösteriyolar çıplak dolaşıyolar sütyen takmamışlar hiç.hoş durmuyor.göğüsleri küçük birdeee
belgesellerde afrika kadınları gösteriyolar çıplak dolaşıyolar sütyen takmamışlar hiç.hoş durmuyor.göğüsleri küçük birdeee
ha bide göğüsleri büyütmek için bardakla göğsün üstüne bastırmak gerekiyomuş diye bişey duydum saçma geldi ama doğru olabilir mi acepp:uhm:
canım ben yeni çıkmaya başladıklarında yapmıştım :roflol: komşumuz sölemişti kızına da banada bizde yapmıştık sonuç mu : ikimizinkide küçük şuan