Bebek Beslenmesi sütünüzün tadı nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

m_yurekli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
48
0
86
Bayburt
benim oğlum 4 aylık ve artık emmiyor bende sağıyorum ne cıkarsa veriyorum oğluma. dün sağdığım sütümüde içmedi.sütümü tattım ve inanılmaz tuzlu lezzetsiz.

canım yediklerinin sütle çok alakası var..bi süre tuz ve tuzluları kes..suyu bol iç..bazen tabi kendi tadı da tuzlu olabilir ama bi süre bence tuzu kes..benim tatlıydı..seninde ilk baştan beri öyle olsaydı 4 aydır emmezdi..yediklerine dikkat et bakalım belki değişir..

yediklerinle alakası yok..
benimde 7. ayda birden tuzlandı ve emerken öğürmeye basladı..
emmekte istemedi zaten.. bende 1 ay sağdım biberonla verdim yada kahvaltısına koydum ite kaka 8 ay gitti

birde kaç saatte bir emziriyorsun..uzun süre bekleyince tuzlanıyormus..
psikoloik olabiliyormus uykusuz huzursuz bir anne..
yada cok fazla sigara tüketmek sütü tuzlandırıyormus..

kızımı sütten keserken 2 gün emzirmedim. 2. gün sonunda süt biriktiği için sağdım ve acaip tuzluydu. göğüste bekleyince süt tuzlanıyor.

evet sanırım gögüste beklediği için çünkü günlük sağıyorum onda bile az cıkıyor.bide memeyi sağarken masaJ yapar gibi sağıyorum çıksın diye oda mememi acıtıyor,zaten cok az cıkıyor artık sanırım sütle vedalaşıyorum emse gelirde oğlumda kafasını ceviriyor sürekli emmiyor yavrum...

6 ay boyunca her gun defalarca sut sagmis ve her sagdigi sutun tadina bakmis biri olarak soyleyebilirim ki sutun tadi degisebiliyor,endise edecek bir durum yok,en kisa zamanda yine tatli olacagindan eminim sutunuzun.Beni asil endiselendiren sutunuzu gunde sadece 1 defa sagiyor olmaniz,bu sutunuzu azaltacak(tuzlu olmasina katkisi var mi bilemiyorum,belki de vardir) ve hatta bitme noktasina getirecektir.Daha sik ama az surelerde sagin,goguslerinizi surekli yikayip steril tutmaya calismayin,bu gogusteki yaralarin en buyuk nedenlerinden biri,ve surekli krem surun(lansinoh oneririm).

sıcaklarda terlediğiniz için vucudunuz su kaybetmiş sütünüzün tadıda bundan değişimiş olabilir bol sıvı tüketmelisiniz

canım bende süt gidiyor diye sağmıyorum zaten 20 30 cc çıkıyor diye morelimde bozuluyor,sık sık sağdığımda süt artacak mı acaba bebekte istemiyor kafasını ceviriyor,

biraz gec bir cevap olacak ama yine de yazmak istedim.Evet sutunuzu ne kadar sik sagar yada emzirirseniz o kadar bollasacaktir.Fakat bu sik sik sagmaktan kastim 2 saatte bir gibi,yani gercekten ciddi bir sekilde bu ise zaman vereceksiniz.Gece gunduz bu tempoda sagar yada emzirirseniz 4-5 gun en gec 1 haftada sutunuzun nasil arttigini goreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…