arkadaşlar sütünüz bebeğiniz emmezse belli bir süre sonra azalacak hatta bitecektir çünkü bildiğiniz gibi süt prolaktin hormonu sayesinde üretiliyor bu hormon da beynin hormon üreten bölgesinin uyarılmasıyla salgılanıyor, beynin bu bölgesini uyaran şeyse yavrunuzun memenizi emmesi ve annelik duygusu hissetmeniz , sağarak sadece üretilmiş olan sütü elde edersiniz ve o an vücutta bulunan hormonun etkisi geçince de süt üretimi durur tabi süt sağma makinesini bebeğiniz gibi benimserseniz o başka:) o yüzden sağsanız bile göğsünüz boş bile olsa emzirin ki süt üretimi devam etsin mucks
ben el pompası kullandım dısarı cıkarken yada gogsum cok sıstıgı zaman suan pek kullanmıyom oglusumdan dolmasına fırsat kalmıyo gayet guzel kullanıslı ama sutum cok benım bazen az olunca cıkmıyodu zor oluyodu sanırım sana elektırıklı daha ıyı olur ama bıraz zorla canım yaa bıde bırakmasın emmeyı
az önce bende sağmak istedim canım acıyor emmiyor benimki de nisan bebeklerinin bazıları anneyi bıraktı bırakacak gecede emiyodu kaç gündür emmiyor offff allah yardımcımız olsun bu süt pompalarının en ucuzu ne kadar kızlar
arkadaşlar az önce bi programda süt artırıcı bi yöntemden bahsetti çocuk doktoru.sabah saat 5 de emzirmek sütü büyük ölçüde artırıyormuş.sebebi ise sabah 5 gibi vücudumuzda salgılanan bi hormon.benim oğlum sabah 5-6 gibi uyanıyor ve emiyor.gerçektende sütüm bol. birde gece düzenli uyuması için emzirip uyuttuktan sonra sabah 5e kadar uyandırmamalı,eğer uyanıyorsada emzirmeden tekrar uyutmaya çalışmak gerekirmiş.böylece bebek gece yemek yemek için değil uyumak içindir fikrine alışıyormuş.uykusu da düzene giriyormuş.
benim kızım tam bi meme delisi . sürekli orda yaşasa hayııııııır demez. biberonu almıyor aksine ağzına sokmuyor. keşke benim kızımda biberon alsaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?