İlk günler sütüm kanlı gelmişti , hemşireler sağıp dökmemi söyledi , bebeğim balgam kusuyordu doğarken çok sıvı yutmuş dediler , midesi bulanmasın diye o şekilde verme dediler. Normal süte ulaşmam 2 günümü aldı normal sütüm 15-20 CC geliyordu ve bebepim artık 60cc içiyordu , bilgisizliğimin sonucu hep sütüm yok bebeğim o yüzden emmiyor düşübcesiyle mama verdim hem de biberonla, ilk başlarda şiringayla veriyorduk, miktar artınca annem biberonla verdi, sarılık oldu ememiyordu , göğüslerim şişmişti acıyordu ama sağarken pek birşey gelmiyordu ve ben sütüm yok sanıyordum, cahillik ne kötü şey ki emzirme konusunu hiç araştırmadım, bu konuda bu kadar problem yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, doğum hakkında çoğu şeyi araştırdım okudum , ama emzirme çok basit gibi geliyordu ve bu hatam yüzümden berbat bir lohusalık dönemi geçirdim sütüm yok bebeğimin bana ihtiyacı yok diye bebeğinden uzaklaştım, kaçıyordum sanki, onun her ağlaması bana kendimi yetersiz hissettiriyordu, bebeğim emmeye başladığında sütüm nerdeyse hiç gelmiyordu , şimdi emzirme danışmanına başvurdum sütüm arttı gibi şükür mamayı bırakmaya az kaldı ama sütüm bazen bol bazen de hiç yokmuş gibi geliyor.1 hafta sonra 2 ay olacak, sizce bu zamandan sonra sütüm artar mı , sizin de böyle hikayeniz varsa tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim