Bebek Beslenmesi sütünüz bol bol olsun tavsiyeler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pinhan7272

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
15
0
34
Mrb kızlar.3aylik kızım var.ilk günden beri sütun az az geliyordu kızım mama ile destekleyerek geçti ilk aylar. Psikolojik bozuldu nasıl artirabilirim diye .suyu her gun 3lt iciyordum ama pek birşey değişmiyordu.sonra tavsiye uzerine humanaya başladım .biraz iyi geldi ama yinede günde 1yada2 defa mama vermek zorunda kaliyordum.hele aksama doğru hic sütüm kalmıyordu.yumusacikti göğsün.pompayla bile gelmiyordu bazen.ibrahim saracoglunun incir kurunu demedim o da fayda etmedi fazla.ve daha otlar caylar ne varsa ictim yedim..sonra bi arkadaşım mamma milk maket önerdi.onu kullandım ve hala kullanıyorum.artik sütum fışkırıyor resmen .günün her saati sütun çok.çok şükür kızında daha mutlu.çünkü biber ondan nefret ediyordu.kesinlikle tavsiye ediyorum.2ay psikolojik bozuktu bu yuzden ama simdi cok iyiyim.sorularınızı olursa sorabilirsiniz

3 LİTRE SUYA RAĞMEN SÜT OLMAMASI İLGİNÇ GELDİ BANA,
SADECE SUYLA 15 AY SÜT YAPTIM BEN, HALA DA YAPIYORUM....

3 LİTRE SUYA RAĞMEN SÜT OLMAMASI İLGİNÇ GELDİ BANA,
SADECE SUYLA 15 AY SÜT YAPTIM BEN, HALA DA YAPIYORUM....
Kişiden kişiye değişiyor bence. Hatta şu kürü yap benim sütüm artti diyorlar ben yapiyordum olmuyordu.benim anneminde çok azmış sütü hep.6kardesiz hep 3-4ay emzirmis tam olarak çünkü yetmiyormuş.yani benim biraz genetikte olabilr

onu ben de duymuştum ama benim de denediğim şey galactago damla oldu. Şu an azıcık bile gelmeyen sütüm resmen fışkırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…