Sütünü sağarak verenler

gozde1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
24
-7
29
Herkese merhaba bebeğim 55 günlük meme reddimiz var eds şırınga kaşık bardak alıştırma bardağı madela biberon denedim zıplayarak emzirmeyi denedim ayakta denedim herşeyi denedim geri dönmüyor memeye bende sağarak vermeye başladım ama üzülüyorum inşallah sütüm azalmaz sütüm azalmaması için ne yapmam gerekiyor 2-3 saatte bir sağmaya çalışıyorum birde hastane tipi kiralıcam belki öyle azalmaz 😞sağarak veren anneler tecrübenizi paylaşır mısınız?

Herkese merhaba bebeğim 55 günlük meme reddimiz var eds şırınga kaşık bardak alıştırma bardağı madela biberon denedim zıplayarak emzirmeyi denedim ayakta denedim herşeyi denedim geri dönmüyor memeye bende sağarak vermeye başladım ama üzülüyorum inşallah sütüm azalmaz sütüm azalmaması için ne yapmam gerekiyor 2-3 saatte bir sağmaya çalışıyorum birde hastane tipi kiralıcam belki öyle azalmaz 😞sağarak veren anneler tecrübenizi paylaşır mısınız?
Benimkiler de çok kısa süre emdi 6.aya kadar sağarak verdim
Sağma işlemiyle süt elde etseniz bile bir süre sonra bitiyor bebegin emmesi gibi olmuyor malesef

3 ay boyunca bende gece gündüz sağarak verdim canım benimkide naptıysam tutmadı ama pes. Etmedi gene bir gün zorlarken tuttu cok şükür . Yeme içmene uyumana dikkat et bol sıvı tüket canım inş Bebişin tutar

3 ay boyunca bende gece gündüz sağarak verdim canım benimkide naptıysam tutmadı ama pes. Etmedi gene bir gün zorlarken tuttu cok şükür . Yeme içmene uyumana dikkat et bol sıvı tüket canım inş Bebişin tutar
Aslında günde 1 kere canı isterse tutuyor her sağmadan önce teklif ediyorum ama bazende asla almıyor dünyayı yıkıyor🤷🏼‍♀️

ben 1 yıl sağarak verdim , kendiğinden azaldı . 3 saatte medela pompayla sağdım .

emzirmek için ne kadar çaba gerekiyorsa gösterdiğinizden şüphem yok ama hiç pes etmeyin sağarak hastane tipli de olsa maalesef bebeğin çekmesi gibi olmuyor :KK43: bende çok sıkıntılar yaşamıştım inanın bir amuda kalkıp denemediğim kalmıştı :) ama günün sonunda başarmıştık 2,5 sene bırakmadan emmişti :) sizinde öyle olacak inanın bebeğinize güvenin ve sabredin pes etmeyin ,sağlıkla büyütün inşallah :)

Bende 1sene medela pompasi ile 1sene sagarak verdim.

Soyle birseydi.

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-08-07-32-17-544_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-08-07-32-17-544_com.android.chrome.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 144
merhaba konu ile ilgili henüz tecrübem yok ama yine de fikrimi yazmak istedim dün emzirme eğitiminde ebe ten tene temastan bahsetmişti emmese bile meme de dursun beyin ona göre süt üretiyor diye birde sağmanın sütü arttırdığını söylemişti ne kadar doğrudur bilemiyorum ama naçizane fikrimi söylemek istedim inşallah bebişiniz güzel güzel emer

X