Merhaba canim,akitma sorunu derken nasil bisey bu merak ettim.cunku bende gecende kullanmak istedim cocuk cekdikce geliyor ama birden bire agzina doluyor bu seferde.anlayamadım doğrusu.
Birde emmedigi zamanlar sütünü sagip mi verdin? Kac saatte bir sagiyodun ve azalma oldu mu?
Benzer sekildeydi bizdeki akitma da, bazen biberonu ters cevirdigimde sakir sakir akiyordu, bazen de cocuk cektikce agzina doluyordu. Bilmiyorum ben kullanamadim onca para verdim yazik oldu.
Benim goguslerimin yapisindan mi, yoksa sutum mu koyuydu bilemedim, 13 aydir dogru durust sagim yapamadim hic, sutum vardi, ama ona ragmen 45 dakika sagip en cok 30 cc sut cikariyordum. 2 tane pompa aldim, hastane tipi denedim ama cozum olmadi. O yuzden ben sagim yapamadim cok, ama calistigim icin 3,5 aylikken ise donmek zorunda kaldim ve 20-30 cc leri biriktire biriktire 6. Aya kdar idare ettik. 6. Aydan itibaren de mama destegine basladim.
İsyerinde sagim imkanim olmadigi icin ben sadece evde oldugum zamanlarda emziriyorum, isteyken (6. Aydan sonra) mama aliyor.
13 aylik su an. Sutum tabiki azaldi, onun mide kapasitesi artti, isteyken uzun saatler emzirmedigimi hesaplarsan benin durumum su an normal. Ama sadece sagimla devam etmek cok yorucu olur.
Tavsiyem ne yap et emmeye alistirmaya calis. Cunku bir sure sonra sende dayanamazsin....