-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Hic emmedi canim benimki 1 ay erken digdu dogdu 14 gun kuvezde kaldi prameture olarak dogdu obyuzden hic emmedi simdi artik cok zir biberona alisti çünküOda olabilir yumuşak memeden daha Zor çekiyor. Ama daha küçükmüş bence emmese ara ara meme verin . Bi arkadaşım bu şekilde memeye tekrar döndü.
canım yardımcı olmak adına yazıyorum.. yan komşumun bebeğide emmedi onun sütü başlarda çok iyiydi ilk 4 ay hep sütünü verdi sonra az miktarda mama takviyesi vermişti azalmıştı sonra 2 ay sonra kadar sütü çok azalmıştı ve kesilmişti bebek hiç emmemiş.. toplamda 8 ay kadar sağarak verdi sanırsam.. inşallah inşallah emer sen yinede pes etme inşallah emer.. kimisi sonrada emiyo çünkü Allah yardımcın olsun..
cok üzgünüm kizlar.suan sabahin 7 si.gece boyunca hic emmedi beni cabaladim durdum.onceden uyku sersemi emerdi artik emmiyorSüt gelmese bile sağın. Önemli olan memenşn uyarılması.
Sende bi medela calma biberonu denesen mi acaba? Ben inrernetten siparis gectim deniycem.bu arada iyi bi süt sagma makinesi istiyorsan mamajoo al kesinlikle.aslinda en iyisi medelaymis ama çok pahaliHic emmedi canim benimki 1 ay erken digdu dogdu 14 gun kuvezde kaldi prameture olarak dogdu obyuzden hic emmedi simdi artik cok zir biberona alisti çünkü
Aynen cok pahali bende baktım lansinoh 250 aldim ben esim bida almaz canim bu bile cok pahali geldi bize artik bizim icin cok gec csnim emmez cunku dogdifunda biberon gördü simdi memeyi tanimiyo bileSende bi medela calma biberonu denesen mi acaba? Ben inrernetten siparis gectim deniycem.bu arada iyi bi süt sagma makinesi istiyorsan mamajoo al kesinlikle.aslinda en iyisi medelaymis ama çok pahali
En azindan sütünü cogaltmanin yollarini arastir derim.bira mayasi tableti falan isine yarar.malt içeceği rezene humana stil tea falanAynen cok pahali bende baktım lansinoh 250 aldim ben esim bida almaz canim bu bile cok pahali geldi bize artik bizim icin cok gec csnim emmez cunku dogdifunda biberon gördü simdi memeyi tanimiyo bile
Rezene ve humanayi kullaniyirum canim diğerlerini de deniyim ins cogalirEn azindan sütünü cogaltmanin yollarini arastir derim.bira mayasi tableti falan isine yarar.malt içeceği rezene humana stil tea falan
Peki bi sagimda 2 gögusten her öğün kac cc cikiyor?Evet emzirmeden
o kişiye göre ve bebeğin kac aylik olduguna göre de değişir ilk 3 ayda mesela max 60 ml süt olur 8 aylik bebekte mesela max günlük 900 ml süt gelebilirPeki bi sagimda 2 gögusten her öğün kac cc cikiyor?
süt sağdıkça çoğalıyor ama meme reddi varsa anne göğsüne yakın biberonu da kabul etmeyebilir bebek benim oğlum öyleydi mesela eczanede satılan ucuz biberonlari kullanmıştık mecburCok sagol canim.bir an once gelse şu biberon elime cok mutlu olucam.dün siparis gectim daha.bebegim aç.kaşıkla da yemiyor siringayla da.illaki biberon istiyor.cok uzuluyorum.sutumde azaldi emmedigi icin.cok mutsuzum
Ama siz hem emzirip hem sagiyordunuz diymi?süt sağdıkça çoğalıyor ama meme reddi varsa anne göğsüne yakın biberonu da kabul etmeyebilir bebek benim oğlum öyleydi mesela eczanede satılan ucuz biberonlari kullanmıştık mecbur
yok hayir sadece sağdımAma siz hem emzirip hem sagiyordunuz diymi?
Aa cok iyi.hangi marka süt pompası kullandin ve kac saatte bir sagiyodunyok hayir sadece sağdım
En çok sabah ilk sağımda çıkıyor ortalama 200. Diğer sağımlarda da 80-90 . Yatana kadar 6-7 kere sağıyorum. Bize yetiyor.Peki bi sagimda 2 gögusten her öğün kac cc cikiyor?
2-3 saatte bir sagiyodum ama gece mama veriyodum uyumak için yoksa onlari yikamakla filan ugrasinca sabah oluyo zaten 20-25 dk da sağma süresi var gezmeye filan gidip dışarda oldugumdada gitmeden ve gelince sağıyordumAa cok iyi.hangi marka süt pompası kullandin ve kac saatte bir sagiyodun
yukarda aventin pompasini kullanıyodum yazmışım ama aslinda biberonunu almistim yanlış yazmışım lansinoh 2si 1 arada elektrikli süt sagma makinesini kullanmıştım memnun kaldim halada sağlam ve yine lazım olacak gibiAa cok iyi.hangi marka süt pompası kullandin ve kac saatte bir sagiyodun
Cok mutsuzum,1 ay oldu bebegim donmedi.zorla agzina vere vere emziriyorum.cocukta yipraniyo bendeyukarda aventin pompasini kullanıyodum yazmışım ama aslinda biberonunu almistim yanlış yazmışım lansinoh 2si 1 arada elektrikli süt sagma makinesini kullanmıştım memnun kaldim halada sağlam ve yine lazım olacak gibi
yani evet zor bi durum ama bilmiyorum karar senin. ben böyle yaptım zorluklari olsada cok şükür atlattik. en azindan oglum anne sütüyle büyüdü,bende elimden geleni yaptım. bazende akışına bırakmak gerekiyo heralde. yinede denemediysen anne memesine döndürme yöntemleri, meme reddi gibi konulari oku, dene istersen ama zaten denemissindir. süt sağıp vermek son çare, en azindan anne sütünden mahrum kalmasınCok mutsuzum,1 ay oldu bebegim donmedi.zorla agzina vere vere emziriyorum.cocukta yipraniyo bende