Sütünü sağarak veren anneler bi bakar mısınız?

Oda olabilir yumuşak memeden daha Zor çekiyor. Ama daha küçükmüş bence emmese ara ara meme verin . Bi arkadaşım bu şekilde memeye tekrar döndü.
Hic emmedi canim benimki 1 ay erken digdu dogdu 14 gun kuvezde kaldi prameture olarak dogdu obyuzden hic emmedi simdi artik cok zir biberona alisti çünkü

Süt gelmese bile sağın. Önemli olan memenşn uyarılması.
cok üzgünüm kizlar.suan sabahin 7 si.gece boyunca hic emmedi beni cabaladim durdum.onceden uyku sersemi emerdi artik emmiyor cildiricam.

P Pamuk0035 canim sen emzirmeden mi sagiyosun hep?

Hic emmedi canim benimki 1 ay erken digdu dogdu 14 gun kuvezde kaldi prameture olarak dogdu obyuzden hic emmedi simdi artik cok zir biberona alisti çünkü
Sende bi medela calma biberonu denesen mi acaba? Ben inrernetten siparis gectim deniycem.bu arada iyi bi süt sagma makinesi istiyorsan mamajoo al kesinlikle.aslinda en iyisi medelaymis ama çok pahali

Sende bi medela calma biberonu denesen mi acaba? Ben inrernetten siparis gectim deniycem.bu arada iyi bi süt sagma makinesi istiyorsan mamajoo al kesinlikle.aslinda en iyisi medelaymis ama çok pahali
Aynen cok pahali bende baktım lansinoh 250 aldim ben esim bida almaz canim bu bile cok pahali geldi bize artik bizim icin cok gec csnim emmez cunku dogdifunda biberon gördü simdi memeyi tanimiyo bile

Aynen cok pahali bende baktım lansinoh 250 aldim ben esim bida almaz canim bu bile cok pahali geldi bize artik bizim icin cok gec csnim emmez cunku dogdifunda biberon gördü simdi memeyi tanimiyo bile
En azindan sütünü cogaltmanin yollarini arastir derim.bira mayasi tableti falan isine yarar.malt içeceği rezene humana stil tea falan

Cok sagol canim.bir an once gelse şu biberon elime cok mutlu olucam.dün siparis gectim daha.bebegim aç.kaşıkla da yemiyor siringayla da.illaki biberon istiyor.cok uzuluyorum.sutumde azaldi emmedigi icin.cok mutsuzum
süt sağdıkça çoğalıyor ama meme reddi varsa anne göğsüne yakın biberonu da kabul etmeyebilir bebek benim oğlum öyleydi mesela eczanede satılan ucuz biberonlari kullanmıştık mecbur

süt sağdıkça çoğalıyor ama meme reddi varsa anne göğsüne yakın biberonu da kabul etmeyebilir bebek benim oğlum öyleydi mesela eczanede satılan ucuz biberonlari kullanmıştık mecbur
Ama siz hem emzirip hem sagiyordunuz diymi?

Aa cok iyi.hangi marka süt pompası kullandin ve kac saatte bir sagiyodun
yukarda aventin pompasini kullanıyodum yazmışım ama aslinda biberonunu almistim yanlış yazmışım lansinoh 2si 1 arada elektrikli süt sagma makinesini kullanmıştım memnun kaldim halada sağlam ve yine lazım olacak gibi

Cok mutsuzum,1 ay oldu bebegim donmedi.zorla agzina vere vere emziriyorum.cocukta yipraniyo bende

Cok mutsuzum,1 ay oldu bebegim donmedi.zorla agzina vere vere emziriyorum.cocukta yipraniyo bende
yani evet zor bi durum ama bilmiyorum karar senin. ben böyle yaptım zorluklari olsada cok şükür atlattik. en azindan oglum anne sütüyle büyüdü,bende elimden geleni yaptım. bazende akışına bırakmak gerekiyo heralde. yinede denemediysen anne memesine döndürme yöntemleri, meme reddi gibi konulari oku, dene istersen ama zaten denemissindir. süt sağıp vermek son çare, en azindan anne sütünden mahrum kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…