• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütünü sağarak veren anneler bakar mısınız?

engidi

prenses kizimin kardesi
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
573
0
96
İstanbul
normalde defne emiyor ve başka hiçbirşey kabul etmiyor. bende süt sağma pompası kiraladım 1 aylığına sütümün ne kadara çıktığını görmek ve biberona alıştırmaya çalışmak için. az önce denedim tek göğüsten 65 cc çıktı. ve defne emdiği zaman sadece tek göğüs emip bırakıyor. çok az değil mi bu. bu kadar sütlr doyması mümkün mü... siz ne kadar süt veriyosunuz kaç saat arayla paylaşabiir misiniz lütfen...

normalde defne emiyor ve başka hiçbirşey kabul etmiyor. bende süt sağma pompası kiraladım 1 aylığına sütümün ne kadara çıktığını görmek ve biberona alıştırmaya çalışmak için. az önce denedim tek göğüsten 65 cc çıktı. ve defne emdiği zaman sadece tek göğüs emip bırakıyor. çok az değil mi bu. bu kadar sütlr doyması mümkün mü... siz ne kadar süt veriyosunuz kaç saat arayla paylaşabiir misiniz lütfen...

Cnm bende 1 aydan sonra makina aldım ama benimki değişiyodu bazen tek göğsümden 50 cc bazen 90 falan bazen de 150 ye yakın sen biraz daha bak bence doyma konusuna gelince benimki malesef doymuyo daha doğrusu benim göğüsler 2- 3 saatte dolmuyo o yüzden ben yoğurt ve meyve püresi veriyorum arada benim ki de emince tek göğüsle doyuyo ama 2 veya 2.5 saat sonra acıkıyo
Benim zaten öyle oluk oluk durumum hiç olmadı malesef bide tabii sütün kalitesi az ama doyurucu olabilir senin ki kilosu normal gidiosa sorun yok
Benimki de anca 6500 kilo bana göre az dr a göre tam ideal zaten doymasa belli eder benim ki çok belli ediyo çığlık çılığa kaydirigubbakcemile3

ay almadı biberonla şimdi verdim. sinirden ağlıycam ya. niye bu kadar inat. zümrütçüğüm çığlık çığlığa değil ama çok sık emiyo. göğüslerim de hiç toplanmıyo süt. tamam emdikçe geliyo konusu var ama oldu mu da göğüsler şiş şiş oluyo. yok işte bende. elma suyu veriyorum iki gündür bende çay kaşığıyla o da. yarım elmanın suyu iştahsız bi şekilde yiyor. yoğurt verdim çay kaşığıyla sevmedi öğürdü. arada onu da deniycem. başka şeyler deniyorum hiçbişeyi sevmiyor bu çocuk ya.

ay almadı biberonla şimdi verdim. sinirden ağlıycam ya. niye bu kadar inat. zümrütçüğüm çığlık çığlığa değil ama çok sık emiyo. göğüslerim de hiç toplanmıyo süt. tamam emdikçe geliyo konusu var ama oldu mu da göğüsler şiş şiş oluyo. yok işte bende. elma suyu veriyorum iki gündür bende çay kaşığıyla o da. yarım elmanın suyu iştahsız bi şekilde yiyor. yoğurt verdim çay kaşığıyla sevmedi öğürdü. arada onu da deniycem. başka şeyler deniyorum hiçbişeyi sevmiyor bu çocuk ya.

Anladım cnm baştan alışmadıysa biberona zorlanır şimdi ama sürekli memede durmaması lazım ki dolsunlar sakin ol tekrar tekrar dene benimki de 4-5 günlük hengameden sonra biberona alıştı
Elma içinde belki içine biraz armut yada muz koyarsa sevebilir ama az miktarda koy benimki sade elma sevmiyo ama özellikle armutluya bayılıyo hatta 2 gündür posasına 1 büskivi kırıp eziyorum iice bayıla bayıla yiyo bende de böylece sütler birikiyo
Sabırlı ol cnm sakin sakin konuş onla biberonu verirken endişeli bakma daima diliyle itsede gülümse ona

peki sen biberon a alıştırırken seni emmesine izin verdin mi. nasıl yaptın anlatırmısın canım ya.

peki sen biberon a alıştırırken seni emmesine izin verdin mi. nasıl yaptın anlatırmısın canım ya.

Yok cnm en az 2 saat hiç emzirmedim bekledim oyaladım acıksın die zaten ek gıdalara geçerken de öyle yapın diolar eğer emzirdikten yarım saat yada 1 saat sonra ne verirsen ver istemicektir çünkü aç değil biberonu ilk zaman 1 saatte falan bitiriyodu şimdi daha ii biraz emip bırakıyodu ama sonra tekrar tekrar alıştı şimdi bana memeyi bırakır diolardı ama bırakmadı şimdi memede keyfe bayılıyoruz ama ben sabaha karşı sıktığım sütü 120 cc falan gibi gece yatarken veriyorum gece 12 gibi sabah 6 ya kadar yetiyo
Umarım alışır tatlım :Saruboceq:

ben de tek gogus veriyorum sagi almiyor ama yetiyor birtek gece 2 gundur pirincli baby cereal diyorlar burda orda muhallebimi bilmiyorum gece yatmadan 60ml. ondan veriyorum sonra birazda emziriyorum 2 gundur 8 saat deliksiz uyuyor masallah,pirinc unlu mama almadimi

ben de tek gogus veriyorum sagi almiyor ama yetiyor birtek gece 2 gundur pirincli baby cereal diyorlar burda orda muhallebimi bilmiyorum gece yatmadan 60ml. ondan veriyorum sonra birazda emziriyorum 2 gundur 8 saat deliksiz uyuyor masallah,pirinc unlu mama almadimi

ne güzel maşallah.. ee artık düzene girmeleri gerekiyor tabi.
akşamları bebelac ın armutlu pirinçlisi bir de hero baby nin pirinçli mamasını denedim dönüşümlü. ama bunları tamamen çıkartıyor hiç ağzına almıyor. uğraştıracak bu kız beni bilmiyorum napıcam...

benim sütüm çok azaldı ama hep sağarak verdim malesef baştan beri meme almadı çünkü, performansım iyiyken iki mememden 250 çıktığı oluyordu ama artık max 100 çıkıyor, sanırım artık sütüm kesiliyor :gitme:

Iyi geceler benim de bazen iki gogsumden 150 bazen de sadece 60,70 ml. cikiyor. Genelde 2,3 saatte bir acsa 120 cok acikmamissa 60 ml. iciyor. Eger doymamissa geceleri cok agliyor uyumuyor anlarsin yani doyup doymadigini ben yaklasik 1 hafta boyle yaptiktan sonra anladim ve sagmaya baslayip verdim. 1 ayliktan bu yana zaten uyur hale gectikten sonra emiyodu son zamanda da hic meme emmek istemedi mecburen biberona alistirmak zorunda kaldim ama cok ugrastirmadi beni.Normal biberonlari tutmuyor cok akiyor diye kiziyor sadece nuby nin emdikce gelen biberonu var onu tutuyor bi de onu dene istersen.

Back